Fred Roosendaal's HELIKON ensemble     Lenie              

            Home     Laatste nieuws      Webstats4U - Free web site statistics

            

                                                 Onze CD is te bestellen via Contact

Home 

Laatste nieuws 

Introductie

Agenda

Roosendaal

Ensemble

Historie

Nostalgie

Foto's

Fotoalbums

You Tube

Jubileum

CD's

Verona

Praag

Kranten

Eregalerij

Repertoire

Postzegels

Aangeboden

Contact

Links

Disclaimer

 

site voor het laatst bijgewerkt op 14-02-2013

 

Ria Fie Corrie Lenie Francien Henk Ton Ben Andre Dick

Lenie Schomakers-Vlaar

Lenie is door haar vader op accordeonles gedaan, omdat hij het zelf erg mooi vond. Ze had een voorbeeld en een studeerpartner aan haar oudere broer André (zie ook zijn pagina), die samen met haar les kreeg bij Oom Fred.

Lenie was pas ongeveer 9 jaar dat zij begon en ze is haar vader (en ook moeder) nu erg dankbaar dat zij naar accordeonles moest en voor de steun, die ze daarbij van haar ouders kreeg. (Pa Vlaar was en is nog steeds onze grootste fan).

Ze heeft uiteraard ook in Helikon gespeeld, vanaf het jeugdorkest tot het A-orkest. Zij heeft ook op één na alle diploma's van de NOVAM behaald met uitstekende cijfers.

Prima Vista is en blijft haar grote stokpaardje en zij hanteert natuurlijk de door alle goede accordeonisten gebruikte "sinaasappelgreep"!

Ook haar verkering Ton werd destijds in de kring van Helikon geintroduceerd. Van redacteur van het maandblad werd hij destijds voorzitter, een functie die hij momenteel nog steeds in ons ensemble vervult.

Lenie speelt in ons ensemble in de eerste partij en zij vind het heerlijk om alle moeilijke loopjes en cadensen voor haar rekening te nemen.

Lenie Vlaar thuis op de "les-accordeon"

Vorige Volgende