.

.

Тягата за чекмеджета, аксесоари за Врати дръжка на шкафа Susenya, Прибиращи Дръжки за чекмеджета, с винтове, Цинк, сплави, Разстояние между дупките 5 инча, Бронз, 8 бр.

Тягата за чекмеджета, аксесоари за Врати дръжка на шкафа Susenya, Прибиращи Дръжки за чекмеджета, с винтове, Цинк, сплави,

BGN 2.67
Налично
Налично

{Че получавате} : 8шт х дръжки на гардероба. {Широко приложение} : Дръжки на гардероба са широко използвани в различни помещения-купе и различни вратата. {Цинк сплав} : Изработен е от с сплав, издръжлива и издържа дълго време. {Лесна инсталация} : Идва с винтове, лесно да ги инсталирате. Центрове дупки 5,04 инча. {Че получавате} : 8шт х дръжки на гардероба. {Широко приложение} : Дръжки на гардероба са широко използвани в различни помещения-купе и различни вратата. {Цинк сплав} : Изработен е от с сплав, издръжлива и издържа дълго време. {Лесна инсталация} : Идва с винтове, лесно да ги инсталирате. Центрове дупки 5,04 инча.Addlike, просто добавят това, което ви харесва.При условие за връщане в рамките на 30 дни, моля, бъдете сигурни, че начертайте вашата поръчка.Име на продукта : Дръжка за теглене на обезпечение Марка : Susenya Материал : цинк сплав Цвят : бронз Спецификация : 3 "Отвори с диаметър от 3.78", отвори с диаметър от 5,04", отвори с диаметър 1,38". Диаметър на 1,22".Пратката включва : Падане под гаранция, дърпа се дължи На различни монитори могат да бъдат малки грешки в цветовете на продукта, моля, приемете.При измерване на размера на ръчно могат да бъдат малки грешка.И ние ще направим всичко възможно, за да се избегнат подобни грешки.

Подробности

Подобни продукти в категория