.

.

uxcell Лъвската Глава Дърпа Дръжката на 2 елемента 1,69 x 2,09 Выдвижное Пръстен с Винтове за Шкафа, Гардероб, Кухненски шкаф (Злато)

uxcell Лъвската Глава Дърпа Дръжката на 2 елемента 1,69 x 2,09 Выдвижное Пръстен с Винтове за Шкафа, Гардероб, Кухненски

BGN 39.68
Налично
Налично

【Размери】 Ширина на дъното : 43 мм/1,69"; Дължина на дъното : 53 мм/2,09"; тема Диаметър : M4 *0,7; Размер на винта : M4x28, M4 X40; Материал : цинк, сплави; Цвят : златист; Покритие : галванично покритие; Осъществяване включва : 2 х дръжки за чекмеджета; 4 х винта. 【Материал】 Дръжки на шкафа с глава на лъв, изработени от сплав с и не е толкова лесно ръжда или изчезват.Дръжки на вратите с глава на лъв силна и трайна, че проектът не е толкова лесно да се разпада. 【Инсталиране на】 Можете да видите, че сцепление шкафа идват с околовръстен дръжка и винтове.Просто намерете място, в което искате да инсталирате дъска, и да пробия дупка, след това проденьте винт с обратната страна на такси и плътно прикрепете към писалката. 【Украса】 Тези тяга са идеални за подмяна на вашите стари или повредени детайли, lions главата - добра подмяна на мебелите.Може да даде своя дом на класически и ретро вид. 【Прилагането на】 За скринове, чекмеджета, бюфети, гардеробни и библиотеките в дома, кухнята, банята, хола, една стая, хотел и офис. 【Размери】 Ширина на дъното : 43 мм/1,69"; Дължина на дъното : 53 мм/2,09"; тема Диаметър : M4 *0,7; Размер на винта : M4x28, M4 X40; Материал : цинк, сплави; Цвят : златист; Покритие : галванично покритие; Осъществяване включва : 2 х дръжки за чекмеджета; 4 х винта. 【Материал】 Дръжки на шкафа с глава на лъв, изработени от сплав с и не е толкова лесно ръжда или изчезват.Дръжки на вратите с глава на лъв силна и трайна, че проектът не е толкова лесно да се разпада. 【Инсталиране на】 Можете да видите, че сцепление шкафа идват с околовръстен дръжка и винтове.Просто намерете място, в което искате да инсталирате дъска, и да пробия дупка, след това проденьте винт с обратната страна на такси и плътно прикрепете към писалката. 【Украса】 Тези тяга са идеални за подмяна на вашите стари или повредени детайли, lions главата - добра подмяна на мебелите.Може да даде своя дом на класически и ретро вид. 【Прилагането на】 За скринове, чекмеджета, бюфети, гардеробни и библиотеките в дома, кухнята, банята, хола, една стая, хотел и офис.

Подробности

Подобни продукти в категория