.

.

Рафтове и Убежища за Котки от Естествен масив Дърво SHENGOCASE за стени, Мебели, Стени за Котки, Стенни Рафтове за Котки, Стенни Легло-Хамак за Котки, Котешка Стъпка, Коте?

Рафтове и Убежища за Котки от Естествен масив Дърво SHENGOCASE за стени, Мебели, Стени за Котки, Стенни Рафтове за Котки,

BGN 1.33
Налично
Налично

【2 комплекта котешки стълби】 Четырехступенчатая котешка стълба с намотка от сизалевой въже, за да придадат приятен триене.Го реверсивная функция ви позволява да инсталирате стълба лице или наляво, или надясно.Той също така може да предложи всичко, което е необходимо за вашата котка, за да се изкачи по-високо, или да избяга от кучета и деца. 【2-опаковъчни хамаци за котки】 Със сладка котешка красива глава като на точката на закрепване, по-дебели пръчки (Ø 1 инч) и сверхпрочными двухслойными брезентовыми тъкани, издръжливи и достатъчно големи, за котки с тегло до 15 кг. 【2 пакета КОТЕШКИ СТЪПКИ】 Кръгли рафтове за котки опаковани сизалевой въже.Този дизайн позволява на котката ви е удобно да се придържат към рафта и точат нокти е необходимо. 【ПОЛЕЗНИ и ТРАЙНИ МАТЕРИАЛИ】 Ние сме разработили стенни мебели cat повишена надеждност и максимална хармония с околната среда.Всички използвани материали са естествени, такива като масив дърво, сизалевая въже и хлопчатобумажный платно.Дебелината на използваната дървесина ви позволява да използвате рафтове за големите котки. 【Инструкция за монтаж И доставения ХАРДУЕР】 ще Ви трябва само пробивна машина и малко търпение.Достигайки целта, можете да усетите чувство на удовлетворение.Комплект от 6, включва в себе си : . хамаци за котки от 2 опаковки. 2 комплекта котешки стълби. 2 пакета котешки стъпки.Това мебели, специално създадени, за да се гарантира, че вашата котка може да се качи и се изкачи на високо, най-хубавото е, че можете да се смесват и мач на детайли чрез създаване на своя собствена цялостна система катерене по котешки стената.

Подробности

Подобни продукти в категория