Fred Roosendaal's HELIKON ensemble     Eregalerij              

            Home     Laatste nieuws      Webstats4U - Free web site statistics

            

                                                 Onze CD is te bestellen via Contact

Home 

Laatste nieuws 

Introductie

Agenda

Roosendaal

Ensemble

Historie

Nostalgie

Foto's

Fotoalbums

You Tube

Jubileum

CD's

Verona

Praag

Kranten

Eregalerij

Repertoire

Postzegels

Aangeboden

Contact

Links

Disclaimer

 

 

site voor het laatst bijgewerkt op 14-02-2013

 

Op deze bladzijde willen wij de ere-leden en ere-donateurs aan u voorstellen.

Ter gelegenheid van haar 80-ste verjaardag (op 27 januari 2001) is Ali Boekhoff-Onsia ere-lid gemaakt van het Helikon ensemble.

Ali was jarenlang bestuurslid van het "oude" Helikon en voor het ensemble regelde ze tot kort voor haar dood nog allerhande zaken. Met name zorgde zij er voor dat wij regelmatig optredens hadden..

Ali is op 25 april 2008 op 87-jarige leeftijd overleden.

De leden en (oud) bestuursleden hebben een indrukwekkende bijdrage geleverd aan de crematie en haar zo op grootse wijze bijzondere eer bewezen.

Lau (hier klikken)

Ook Lau van Beveren is benoemd tot ere-lid van het ensemble, voor zijn inzet van de afgelopen jaren en de kracht waarmee hij zijn verschrikkelijke ziekte het hoofd biedt. Maar ook de vele keren dat hij vroeger pro deo op feestjes voor de gezellige muziek heeft gezorgd was klasse. (hier speelt hij op zijn 50-jarig huwelijksfeest met André Vrolijk en Henk Bakker).

Lau is helaas op 9 december 2012 vrij plotseling overleden.

En ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijksfeest werden pa en ma Vlaar benoemd tot ere-donateurs. Met speciale vermelding voor ome Piet omdat hij (behoudens ziekte) nog nooit een repetitie van Helikon of het ensemble heeft overgeslagen!

15 september 2011 is onze oudste en trouwste supporter en donateur de heer Piet Vlaar in het bijzijn van iedereen, die hem lief was, vredig ingeslapen.