.

.

Avezano Цветен Фон за бала Писма Клас 2023 Декорация за абитуриентски партита Зелените Цветя Фон за фотосесия на завършилите Банер за бала (10x7 фута)

Avezano Цветен Фон за бала Писма Клас 2023 Декорация за абитуриентски партита Зелените Цветя Фон за фотосесия на завършилите

BGN 2.33
Налично
Налично

【Размер, не отразява светлината; Компютърен печат ярки цветове.Може да се сгъва и лесно да носите със себе си.Отличен за фотосесия на пасхалната парти. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】1) Дигитален печат с висока резолюция и реалистични цветове. 2) Оригинални дизайнерски скици на професионални дизайнери. 3) Персонализирана настройка и отзивчиво обслужване на клиенти. 【Широкото използване на】 Подходящ за абитуриентски партита, подпори, за да снимам портрети на выпускную парти в цветния теми, плакат, реклама банер клас 2023 за торта. 【Топли съвети】 1) Премахване на гънките : ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, а не сухо гладене.А в средата е по-добре определят слой тъкан, за да не се унищожи изображение. 2) Основното изображение изделия е предназначена за демонстрация ефект, поставка за фон в пълен комплект не е включена. 3) Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета е нормално. 1. Плътно завийте го патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред. 2. Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха.Тогава тя отново ще се превърне в гладка.

Подробности

Подобни продукти в категория