.

.

Фон за Снимки на тема Ферма, Червен Обор, Животни, Селския Двор, Дом За Деца, на Фона На Рожден Ден, фотографско студио, Нова Фотосесия, Детски Душ, Фотография Новород?

Фон за Снимки на тема Ферма, Червен Обор, Животни, Селския Двор, Дом За Деца, на Фона На Рожден Ден, фотографско студио,

BGN 1.00
Налично
Налично

1. Размер на-2,2x1,5 м (7x5 фута) Професионален фон за снимки. 2. Материал : художествена тъкан (тънък винил), тънка, лека, лесно се сгъва, може да се поправи.Цветен, лек, не се отразява, с точност на цветовете и художествен ефект. 3.за снимки за сватби, партита, новородени, деца, бебета и стоки, както и за видеофон или дисплеи. 4.It лек, издръжлив, за многократна употреба, лесно преносими, удобен за детска стрелба. 5. Съдържание на опаковката : 1x кърпа за снимки (в сгънат вид). Материал : 1. Художествена тъкан : лека, безпроблемна компютърна печат за реализъм. 2. Мека, тънка, без блясък, лесно се присъжда и за носене. 3. Използва се като сватбен реквизит, тапети, декорации, покривки за маса.Цвят : Моля, имайте предвид, че на всеки компютър са инсталирани различни настройки за цвят и разрешения, така че цветовете, показани на екрана, могат да се различават малко от реалните надписи в зависимост от вашите настройки.Като се закача за фон : Обикновено фотографи (включително и аз) се използват скоби за фон, за да ги обесим на поставка.Въпреки това можем да добавим люверсы или джобове за шест срещу малка допълнителна такса (моля, попитайте за това преди да поръчате).Като премахване на бръчки ?Бихте могли да прогладить го от обратната страна при умерена температура.Точно така, както се гали плат.след това прокатывали 3-4 дни. също така можете да правите снимки със светкавица, тогава бръчките стават по-незабележими.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги правим всичко възможно, за да ви предостави най-добрите услуги и надеждни продукти.И вашето предложение ще ни накара да работим по-добре, ще ви направи по-доволни.Благодаря ви!.

Подробности

Подобни продукти в категория