.

.

Моксика Кафявата Мечка е Фон за балони Момче Мечка Балони Фон за душата на детето Ние можем да чака дълго бебе Душ Украса на маса за торта за парти Подпори за фотобу?

Моксика Кафявата Мечка е Фон за балони Момче Мечка Балони Фон за душата на детето Ние можем да чака дълго бебе Душ Украса

BGN 15.99
Налично
Налично

❤【РАЗМЕР】 8x6 фута / 240 см ширина х 180 см височина.Ако имате нужда от други размери, моля, изпратете ни потребителски мнения. ❤【МАТЕРИАЛ】 Този фон е изработен от лек и издръжлив винил материал.Това е много подходящ и за декорация на вашето парти или фон за снимки. ❤【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 фон от 1 предмет без джобове.Моля, обърнете внимание, че стойки и скоби в комплекта не са включени. ❤【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Този фон е идеален за една фотосесия, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или видео.Това определено ще бъде хит на вашия специален случай!. ❤【ПРЕМАХВАНЕ на БРЪЧКИ】 първо, подгответе парна ютия и кърпа.След това поставете кърпа, за това, че като буфер между желязо и обратна страна на заден план.Използвайте опцията отпаривания, лечение на гънки площ на парцел, като внимавате за това, да не оставят ютия на всяко едно място твърде дълго.Най-накрая, навивам го през нощта. ❤【РАЗМЕР】 8x6 фута / 240 см ширина х 180 см височина.Ако имате нужда от други размери, моля, изпратете ни потребителски мнения. ❤【МАТЕРИАЛ】 Този фон е изработен от лек и издръжлив винил материал.Това е много подходящ и за декорация на вашето парти или фон за снимки. ❤【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 фон от 1 предмет без джобове.Моля, обърнете внимание, че стойки и скоби в комплекта не са включени. ❤【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Този фон е идеален за една фотосесия, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или видео.Това определено ще бъде хит на вашия специален случай!. ❤【ПРЕМАХВАНЕ на БРЪЧКИ】 първо, подгответе парна ютия и кърпа.След това поставете кърпа, за това, че като буфер между желязо и обратна страна на заден план.Използвайте опцията отпаривания, лечение на гънки площ на парцел, като внимавате за това, да не оставят ютия на всяко едно място твърде дълго.Най-накрая, навивам го през нощта.

Подробности

Подобни продукти в категория