.

.

Avezano Проблясват Звездици, Сиво-Бели Облаци, трета пола Неутрален Фон За парти в чест на рождения Ден, Златни Блестящи Звезди, Новородено Момче или Момиче, Разкриващ ?

Avezano Проблясват Звездици, Сиво-Бели Облаци, трета пола Неутрален Фон За парти в чест на рождения Ден, Златни Блестящи

BGN 1.00
Налично
Налично

Фон за снимки на детската душа на тема пчели.Как ще Банер за декорация на партита Baby Bee.Пол Медоносной пчелите Разкрива Природа партита.Чудесен Цвят!Лек, много лек переноска.Малко се поколеба (корабът поради сгъване).Премахване на гънки, равномерно растянув всички страни ( използвайте подложки за фон, скоби за фон, струбцины).Плътно завийте го патрон и оставете за 3-4 дни.Прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) парна ютия, а не сухо гладене.Прогладьте го на слаб огън.Винил материал не могат да бъдат измити. ⭐【Че ще получите】 - 1бр 7x5ft / 82 см в ширина и 59 см височина блестящ фон за душ с лунни звездите. ⭐【ЕКО материал】 - на Този фон за парти в чест на рождения ден на новороденото с блещукащите звезди, изработени от винил плат.Не е химически мирис; Безвреден за нас; това, което ви Дава усещане за мекота и гладкост при допир. ⭐【ЯРКИ цветове и ОРИГИНАЛЕН ДИЗАЙН 】 - Проектиран от нашите дизайнери.В резултат на печат с помощта на компютър, във висока резолюция.Всяко произведение на изкуството е тестван десетки пъти. ⭐【ТУИНКЪЛ ТУИНКЪЛ ЛИТЪЛ СТАР BACKGROUND】 - Този малък звезден фотофон е идеална за украса на парти по случай рождения ден на детето, банер за детската душа, фотография във фото студио или оформяне на стени.Това определено ще бъде хит на вашето специално събитие. ⭐【ЗАЩО ИЗБРА AVEZANO?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор. ⭐【Как да се създаде】 : 1. Изпратете съобщение до вашите потребителски подробности и срокове за изпълнение (увеличаване на размера / добавяне на думите / да настроите изображението и т.н.) 2. Ние изпращаме ви даде проба на изображение за потвърждение, след това линка за плащане.3. По поръчка се разпечатва и се изпраща от чужбина, пощенски разходи се заплащат.Поводи : идеален за медоносни пчели, разкриване на пода, вечерни украса, знамена, пособия за детската душа, че ще бъде за фон на партита, аксесоари за дома и видео декори или дисплеи.Също така е идеален за фон за снимки на детската душа, банер за фотография декор на масата за рождения ден, видео и кино реквизит за фотобудок със собствените си ръце . . На този фон за снимки на тема пчелите може да се използва като аксесоари за парти в чест на детската душа.Можете да използвате лентата, да го закачите на стената.

Подробности

Подобни продукти в категория