.

.

Жилетка с подгряване, яке с подгряване, USB-Топлоизолация за тялото, Дамски Дрехи за разходка на Открито (Батерия в комплекта не са включени)

Жилетка с подгряване, яке с подгряване, USB-Топлоизолация за тялото, Дамски Дрехи за разходка на Открито (Батерия в комплекта

BGN 35.73
Налично
Налично

?【Дълъг живот】 Това продължава до 8 часа в нисък режим, 6 средно 4 по-високо. ?【На 5 зони за отопление】5 нагревателни елементи от въглеродни влакна, генериращи топлина на шията, в средата на гърба, както и по два джоба за нагряване на тялото. ?【Подарък】 Идеален подарък за членове на семейството, приятели, служители, идеален за Коледа, Нова Година.to насладете се на снегоходами, мотоциклети, планини, къмпинг, крак туризъм, карането на ски, риболов, лов или офис на делата през есента и зимата. ?【 Лека моющаяся яке без ръкави, с топъл】 Яке без ръкави, с топъл може да се пере на ръка и се пере в машина.Дори ако това е необичайна яке с функция за отопление, не трябва да се грижи за него.Лесно и удобно и ще стоплят вас през цялата зима. ?【 Согрейте тялото и ръцете си със студена зима】 загряващ жилетка с отопление се захранва от powerbank 5/2 А (не е включена в комплекта), можете да използвате като източник на енергия за всички други марки power bank. ? Осигурете топлина и уют при използване на всичките ни дрехи с подгряване на закрито или на открито.Позволете ни да се отвори за вас нови възможности за приятно прекарване на времето на открито! ?Параметри : Размер : Едно за жените (от 2 X до XL) Материал : Той е изработен от полиестер и е доста удобен за ежедневно носене Съвпадение, Подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата.Задължителен елемент в гардероба!Случаи на живота си : Удобни материали са много подходящи за ежедневието, и аз вярвам, че те ще ви хареса ? на Помещение включва : 1 х жилетка с топъл ? Забележка : 1. При нагряване винаги свързвайте мобилен източник на захранване.Този продукт не включва мобилен източник на захранване. 2. При пране в перална машина, моля, сложи кабел в джоба и застегните цип.След това сложете го в чантата за дрехи за почистване.

Подробности

Подобни продукти в категория