.

.

Птичи Забавни Влакчета за Напитки 6 БР Квадратни Перца Кафе Чай Влакчета Научно-Популярни Птичи Влакчета Подарък за Семейството, Приятелите Домашен Бар Интериор н?

Птичи Забавни Влакчета за Напитки 6 БР Квадратни Перца Кафе Чай Влакчета Научно-Популярни Птичи Влакчета Подарък за Семейството,

BGN 4.61
Налично
Налично

?【НАУЧЕН ФИГУРА ПТИЦИ】 В този комплект на каботажните се използват различни рисунки на птици, за да ви запозная с различни птици, модели са ярки, цветни, не выцветающие, ярък и жив.Дизайн на нови елементи, поставка квадрата и има размери около 3,54 * 3,54 инча, дървена поставка подходящ за повечето видове съдове за пиене. ?【ЗАЩИТА на ПЛОТОВЕ】 Влакчета могат да предотвратят появата на петна и драскотини по столешницах за десктоп на мебели, особено на дървени столешницах.Използването на каботажните предпазва вашите маси и мебели от висока температура и ще удължи живота им. ☕【ПОСТАВКА за домашен интериор】 Поставка за изучаване на птиците Комплект от 6 на каботажните, всеки с различно изображение на птица, ще ви отведе до друга птица.Те ще бъдат чудесно допълнение към вашия офис или на масата за вечеря и е подходящ за декорация на вашия дом, кухня, всекидневна, бар, стая в общежитие и т.н., ?【ЗАБАВЕН подарък】 Поставка за птици може да се използва като декорация на дома, тя също може да бъде идеален подарък - за рожден ден, празник, Коледа, Свети Валентин, нов дом, бар.Поставка за птици - един от най-добрите подаръци за любителите на птици. ?【ЛЕСНО грижа】 Тези влакчета са много лесни за използване и грижи, просто избършете с мека кърпа и го оставете да изсъхне по естествен път.Характеристики : 1. 【НАУЧЕН фигура ПТИЦИ】 В този комплект на каботажните се използват различни рисунки на птици, за да ви запозная с различни птици, модели са ярки, цветни, не выцветающие, ярък и жив.Дизайн на нови елементи, поставка квадрата и има размери около 3,54 * 3,54 инча, дървена поставка подходящ за повечето видове съдове за пиене.2.【ЗАЩИТА на плотове】 Влакчета могат да предотвратят появата на петна и драскотини по столешницах за десктоп на мебели, особено на дървени столешницах.Използването на каботажните предпазва вашите маси и мебели от висока температура и ще удължи живота им.3.【ПОСТАВКА за домашен интериор】 Поставка за изучаване на птиците Комплект от 6 подложки, въз основа на всяка от които изобразява различна птица, ви отвежда към друга птица.Те ще бъдат чудесно допълнение към вашия офис или на масата за вечеря и е подходящ за декорация на вашия дом, кухня, всекидневна, бар, стая в общежитие и т.н. 4. 【Забавен подарък】 Поставка за птици може да се използва като декорация на дома, тя също може да бъде идеален подарък - за рожден ден, празник, Коледа, Свети Валентин, нов дом, бар.Поставка за птици - един от най-добрите подаръци за любителите на птици. 5.【ЛЕСЕН за】 Тези влакчета са много лесни за използване и грижи, просто избършете с мека кърпа и го оставете да изсъхне по естествен път.Моля, обърнете внимание : 1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни светлинни ефекти Описание : Размер на продукта : 3,54*3,54 инча Материал : дърво Включва : Комплект от 6 на каботажните за птици.

Подробности

Подобни продукти в категория