.

.

3 Комплекта Пътни Контейнери За грим, Силиконови Запечатани Буркан-Опаковка за Пътуване, за Многократна употреба, Козметични Контейнери 3 В 1, Пътни Празни Контейне?

3 Комплекта Пътни Контейнери За грим, Силиконови Запечатани Буркан-Опаковка за Пътуване, за Многократна употреба, Козметични

BGN 1.33
Налично
Налично

【Съдържанието на опаковката】Вие ще получите 3 серии пътни силиконови контейнери с различни цветове (розово + purple + синьо).Те са малки и сладки, и им е много удобно да се носят в чантата. 【Материал】 Този контейнер за грим, изработени от мек силикон, водоустойчив и траен, който да е лесно да се съборят или да се деформира.Всяка опаковка има герметичную капакът надеждно уплътнение, което е компактна и може да предотврати загубата на съдържанието вътре. 【Дизайн 3 в 1】 Тези силиконови съдове са с нов, подобрен дизайн, модерен и уникален.В един голям кашон за съхранение (около 82 мл) са 3 малки индивидуални и спорта (около 12 мл), които са буквите A, B и C, както и малка лъжичка за крем за лице. 【Лесно почистване】 Диаметър на отвора голяма кутия е 65 мм, височина - 45 мм, а размера на малка опаковка 55x35x25 mm. просто трябва Да ги изплакнете с топла течаща вода, а след това, след като попълните крем за лице, крем за очи, лосион или шампоан. 【Многофункционален】 Независимо от това, голяма кутия или 3 бр. малки опаковки, можете да съхранявате всичко, което искате, например, free toiletries, бижута, дрънкулки, аксесоари за коса, хапчета или някои малки неща.

Подробности

Подобни продукти в категория