.

.

Дървена Кутия За Пръстени С Прозрачен Капак, Кутия за Двойка на Пръстените за Годеж, Сватба Кутия, Два Слота, Черно Кадифе Малък Ковчег за Бижута, Обеци-на Карамфил, ?

Дървена Кутия За Пръстени С Прозрачен Капак, Кутия за Двойка на Пръстените за Годеж, Сватба Кутия, Два Слота, Черно Кадифе

BGN 8.53
Налично
Налично

[Дървен материал орех] : Кутии за пръстени, изработени от този масив орех с акрилен прозрачен капак. [Размер] : 3,93" (Д) х 1,96" (Ш) x 1,06" (В) / 10 см (Д) * 5 cm (W) * 2,7 см (В). [Двойни отвори] : Тази ковчег за бижута, пръстени с 2 прорези е идеално за показване на вашия годежен пръстен и халката заедно. [Multi] : Може да се използва като кутия за годежни пръстени и като една малка кутия за съхранение на бижута, за обици-гвоздиков, копчета за ръкавели и така нататък. [Съдържание на опаковката] : Една дървена кутия за пръстени (ring в комплекта не са включени). [Дървен материал орех] : Кутии за пръстени, изработени от този масив орех с акрилен прозрачен капак. [Размер] : 3,93" (Д) х 1,96" (Ш) x 1,06" (В) / 10 см (Д) * 5 cm (W) * 2,7 см (В). [Двойни отвори] : Тази ковчег за бижута, пръстени с 2 прорези е идеално за показване на вашия годежен пръстен и халката заедно. [Multi] : Може да се използва като кутия за годежни пръстени и като една малка кутия за съхранение на бижута, за обици-гвоздиков, копчета за ръкавели и така нататък. [Съдържание на опаковката] : Една дървена кутия за пръстени (ring в комплекта не са включени).

Подробности

Подобни продукти в категория