.

.

ProCIV 10 X Парни маски за очите, Отопляеми Маска за очи от Тъмните кръгове и подпухналостта за Еднократна употреба Затопляне Маска за очи за облекчаване на главоболие ?

ProCIV 10 X Парни маски за очите, Отопляеми Маска за очи от Тъмните кръгове и подпухналостта за Еднократна употреба Затопляне

BGN 3.00
Налично
Налично

【Самонагревающаяся парна маска за очи】 По-лесен начин за облекчаване на умората на очите, сухота в очите и зачервяване.Отворете и сложете си - в 2 стъпки, за да използвате парна маска за очи Pro CIV.Не се изисква микровълнова печка или готварска печка.Влажна маска за очи с топъл премахва тъмните кръгове и подуване под очите, стимулира кръвообращението, намалява бръчките около очите и премахва стреса, за по-комфортен сън през нощта. 【СПА за очи в точното време и при правилната температура】действие на маската за очите Pro CIV трае 20-30 минути, а температурата на самонагревающейся маска за очи за сън е 104-113°C. Полезен аромат Pro CIV улеснява релаксация и ви позволява да се насладите на времето на престой!Защо не се насладите на спа център за ОКОТО у дома?. 【Подобрена памучен парна маска за очи】 За да се гарантира безопасността на продукта самонагревающиеся маска за очи Pro CIV са изработени от памук с диамант окото, без дребните кърпичка и нетъкан текстил, че прави самонагревающиеся маска за очи Pro CIV по-приятни за кожата и хипоалергенни, което ви гарантира абсолютна сигурност и комфорт.Памучен плат за маска за очи с диамант окото има по-добра пропускливост на въздуха и няма да бъде твърде трудно да упражни натиск върху очите, благодарение на което вие ще се чувствате по-комфортно с маска за очи. 【Релаксирате по всяко време и на всяко място】 Благодарение на гъвкави отолог крючкам маска за очи с топъл Pro CIV лесно се носят, те са подходящи за всяка форма на лицето и на различни разпоредби, обед или вечер, у дома или на път, след дълго прекъсване на работа или дрямка, можете лесно и безопасно да ги използвате, за да успокои болката в очите, просто отворете - сложете си", за да се насладят на масаж на очите!. 【Всички са доволни】 Ако имате някакви въпроси за продукта при използването на нашите парна маска за очи, моля, не се колебайте да се свържете с екипа на марката Pro CIV по електронна поща, ние ще направим всичко възможно, за да ви предложи задоволително решение в рамките на 6 часа. 【Самонагревающаяся парна маска за очи】Парна маска за очи Pro CIV - това е по-лесният начин за облекчаване на умора, сухота и зачервяване на очите.Просто отворете и носите - микровълнова печка или готварска печка, не е необходимо.Влажна маска за очи с топъл премахва тъмните кръгове и подуване под очите, стимулира кръвообращението, намалява бръчките около очите и премахва стреса, за по-комфортен сън през нощта. 【Самонагревающаяся парна маска за очи】Парна маска за очи Pro CIV - това е по-лесният начин за облекчаване на умора, сухота и зачервяване на очите.Просто отворете и носите - микровълнова печка или готварска печка, не е необходимо.Влажна маска за очи с топъл премахва тъмните кръгове и подуване под очите, стимулира кръвообращението, намалява бръчките около очите и премахва стреса, за по-комфортен сън през нощта.

Подробности

Подобни продукти в категория