.

.

Выздоравливай по-скоро Подаръци за жени, Деца - Мисля си за теб, за да Се чувстват по-добре Вдъхновяващи подаръци - Съчувствие, съболезнования във връзка със загубат?

Выздоравливай по-скоро Подаръци за жени, Деца - Мисля си за теб, за да Се чувстват по-добре Вдъхновяващи подаръци - Съчувствие,

BGN 1.33
Налично
Налично

Изпращам ви най-силни прегръдки ? тази лампа с хрустальным топката може да бъде подарък "выздоравливай най-скоро", подарък за най-добрия си приятел, пакет за грижа, подаръци от рак подаръци "Мисля за теб", подаръци след операцията, пакет за грижа за болни, подаръци за по-добро благосъстояние, подаръци за възстановяване след операция.Подаръци за жени "Поправляйся по-скоро" ✨ "изпращам ти най-силни прегръдки" е идеално гравирани в кристал балон K9 диаметър 3,15 инча метод на лазерно гравиране.Благодарение на притежателя на крушка топла светлина придава хрустальному кълбо усещане за топлина, като комфорт и любов на вашите най-добри приятели, майка си, сестра си и приятелката си, и наемане на работа на тях.Най-подходящи хирургически / болнични подаръци ? Кристал нощно Hug отлично допълнение към стаята, той създава комфортна мека светлина, която лесно предизвиква сънливост, не блести и да не реже очите.Осигуряване на качеството на съня след операцията / болни хора.Комплект за дългосрочни грижи ? Crystal K9 се отличава с висока якост и никога не губи първоначалния си блясък, прекрасната кристална топка може да добавите яркост и хармония в жилищното пространство.Кристална топка и може да се използва самостоятелно като украса на дома или офиса.Това е дар от притеснения за дълго време.За подаръци за жени ? на стойка има ключ, лесно да го включите или изключите.Подарък кошница get well soon съдържа 1 crystal, 1 led стойка и 1 кабел USB, всичко това е красиво опакован подарък в кутия.Crystal K9 се отличава с висока якост и никога не губи първоначалния си блясък, прекрасната кристална топка може да добавите яркост и хармония жилищно пространство.Списък на пакетите : . 1 х кристална топка (здраво прегръщам вас). 1 х led база и USB-кабел с бутон за превключване.Всичко е красиво опакован подарък в кутия.

Подробности

Подобни продукти в категория