.

.

Небьющаяся Силиконова Шестостенни Пепелник Toke Buddy за Цигари, Пури, Държач за Пушене аксесоари и инструменти, Настолен Пепелник за вътрешна и външна употреба (Тюрко?

Небьющаяся Силиконова Шестостенни Пепелник Toke Buddy за Цигари, Пури, Държач за Пушене аксесоари и инструменти, Настолен

BGN 1.33
Налично
Налично

[ЛЕКА и ПРЕНОСИМА] - Силиконова пепелник тежи 232 грама и е с размер на 4 "* 4" * 1,4". [ТРАЙНОСТ и устойчивост на износване] - Силиконова пепелник е гъвкава и небьющейся.Температурна устойчивост пепелници е 480 градуса по Целзий. [ФУНКЦИОНАЛНО И УДОБНО] - Клон около пепелника, са идеални за съхранение на най-различни аксесоари за пушачи.Хартия, инструменти за рязане, запалки и много други!. [ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ и ОБСЛУЖВА] - Могат да се мият в съдомиялна машина лесен за почистване малко количество сапун и вода.Заостренная средата предоставя лесен постукивание и рециклиране. [ПРАКТИЧЕН и ДЕКОРАТИВНА] - Нашият пепелник, подходящи за вътрешна и външна употреба, например, на басейна в хотела, офиса и автомобилите. [ЛЕКА и ПРЕНОСИМА] - Силиконова пепелник тежи 232 грама и е с размер на 4 "* 4" * 1,4". [ТРАЙНОСТ и устойчивост на износване] - Силиконова пепелник е гъвкава и небьющейся.Температурна устойчивост пепелници е 480 градуса по Целзий. [ФУНКЦИОНАЛНО И УДОБНО] - Клон около пепелника, са идеални за съхранение на най-различни аксесоари за пушачи.Хартия, инструменти за рязане, запалки и много други!. [ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ и ОБСЛУЖВА] - Могат да се мият в съдомиялна машина лесен за почистване малко количество сапун и вода.Заостренная средата предоставя лесен постукивание и рециклиране. [ПРАКТИЧЕН и ДЕКОРАТИВНА] - Нашият пепелник, подходящи за вътрешна и външна употреба, например, на басейна в хотела, офиса и автомобилите.Шестостенни силиконова пепелник Toke Buddy Характеристики на продукта : Тегло : 232 грама Размер : 4 "* 4 " * 1.4 е Много хубав подарък като украса може да се побере във вашия магазин или да дарят курящему приятел, Лесен за почистване малко количество сапун и вода, могат да се мият в съдомиялна машина Термостойкая, устойчиви на висока температура -от 40 до 480 градуса по Фаренхайт Небьющаяся и преносима, пепелник могат да издържат на всяко падане и веднага приема първоначалната си форма.В прорезях около тавата може да се побере на цигари, пури и затупы, а в дупки в горната част - запалки, скручивающуюся хартия и така нататък, което е функционално и удобно.Приложими сценарии на : Мебели за дома, офиса, заведението, хотела Забележка : Моля, не слагайте силиконовата пепелника близо до огъня, в случай на деформация!Цвят може да се различават малко от различна обратна връзка с монитор : Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви проблеми или въпроси, ние сме винаги тук, за да ви помогне.Благодаря Ви за Вашата покупка и приятно пазаруване!Ние ценим вашите отзиви.

Подробности

Подобни продукти в категория