.

.

Пепелник с капак за цигари, Неръждаема Стомана, Бездимни, Без Мирис, Ветроупорен Пепелник за Домашния Офис, Маса за тераса, Открит балкон (3,55 x 3,0x 3,35)

Пепелник с капак за цигари, Неръждаема Стомана, Бездимни, Без Мирис, Ветроупорен Пепелник за Домашния Офис, Маса за тераса,

BGN 5.33
Налично
Налично

➤ Е изработен от тежка рамка от висококачествена неръждаема стомана, никога не е деформиран, защитени от вятър и дъжд. ➤ Перфектния костюм, за къща, двор, офис, бар, кафенета, хотели, ресторанти, партита, на шведска маса и т.н. ➤ Конусни дизайн помага пепелник твърдо стоят на масата, дори и при ветровито или дъждовно време си е трудно да се свалят. ➤ Идеално задържа пепел и фасове и намалява неприятната миризма, запазва маса чиста и гладка, а също и създава приятно настроение. ➤ Минималистичен дизайн може да се комбинира с някой от вашите мебели, създавайки комфортна семейна обстановка.С негова помощ ще изчезнат дразнещ пепел и фасове.С него вече няма да се чувстват мирис каустик дим.Пепелник INONE от неръждаема стомана с капак достатъчно тежка, за да издържат на силен вятър, тя има корица, защищающая от дъжд и предотвращающая изход дим.Идеален за къща, двор, офис, бар, кафенета, хотели, ресторанти, партита, на шведска маса и т.н., Диаметър на 3,55 инча, височина 3,35 инча, тегло 0,65 кг.Изработен е от неръждаема стомана и е покрита със здрав черен теста.Пригответе пепелник INONE с капак предварително дома или в двора. Тази пепелник с капак ефективно предпазва от излизане на дим и предпазва съхранение на багаж от него.Подгответе се предварително, че ще позволи не само гостите да се чувстват комфортно, но и да поддържате дома си в чистотата и реда.

Подробности

Подобни продукти в категория