.

.

Керамичен пепелник SHYPT с капаци, Ветрозащитная, Пепелник за цигари, за вътрешно и външно използване, Пепелник за пушачи, Настолен Пепелник за домашния офис (Цвят: A)

Керамичен пепелник SHYPT с капаци, Ветрозащитная, Пепелник за цигари, за вътрешно и външно използване, Пепелник за пушачи,

BGN 0.33
Налично
Налично

★ Реколта Пепелник за съхранение на цветя и птици, ръчно изработени, селективни керамика, цветя и птици, рисувани на ръка. ★ Подаръци в елегантна обстановка ностальгического романтичен стил на избор. ★Размери : Диаметър на капака е 9,8 см = 3,8 инча, височина 13,5 см = 5,3 инча и диаметър на дъно - 17 см = 6,6 инча. ★ Кутията е изпълнена със старата дръжка от ковано желязо, носталгия и ветрозащитной. ★ Подходящи за декорация на домашния офис, хотел, употреба на открито. ★ Реколта Пепелник за съхранение на цветя и птици, ръчно изработени, селективни керамика, цветя и птици, рисувани на ръка. ★ Подаръци в елегантна обстановка ностальгического романтичен стил на избор. ★Размери : Диаметър на капака е 9,8 см = 3,8 инча, височина 13,5 см = 5,3 инча и диаметър на дъно - 17 см = 6,6 инча. ★ Кутията е изпълнена със старата дръжка от ковано желязо, носталгия и ветрозащитной. ★ Подходящи за декорация на домашния офис, хотел, употреба на открито.ОписаниеМатериал на продукта : Керамика размери : Диаметър на капака е 9,8 см = 3,8 инча, височина 13,5 см = 5,3 инча и диаметър на дъно - 17 см = 6,6 инча.Чантата е изработена от стари дръжки от ковано желязо, носталгия и ветрозащитный, подходящи за декорация на домашния офис, хотел и използване на открито.Екологично чисти материали, за улесняване на живота си и комфортматериал мек, добър, огнеупорни, не е деформиран, лесен за почистване.

Подробности

Подобни продукти в категория