.

.

LDHAIRLD Омбре Жар Синтетични Косми на Дантели Перука Дълга Права Кафяв Разход на Меден Blond Перука Бесклеевой Синтетични Синтетични Косми на Дантели Перуки за Жени 26 И?

LDHAIRLD Омбре Жар Синтетични Косми на Дантели Перука Дълга Права Кафяв Разход на Меден Blond Перука Бесклеевой Синтетични

BGN 14.88
Налично
Налично

【Изискан перука с дантела отпред】 Този перука с дантела отпред те прави още по-красива, и вие заслужавате това, за да го има.Този перука средната част има частична линията на растеж на косата на ръчно плетени, Т-образен кружевную предната част, което го прави перука по-естествено и реалистично. ще ви направи по-уверена, красива, чаровна и секси. 【Синтетични перука премиум-клас】 е Изработен от висококачествен материал.Това са най-добрите синтетични перуки, мека и гладка.Но всички синтетични перуки при първото носенето ще има малка загуба на коса, което е нормално.Ние са намалени до минимум образуването на възли и загуба на коса.Моля, не се притеснявайте.Перука идва с 1 бр. безплатна шапочкой за перука. 【Модерен стил и широко приложение】 Модерен стил, ви прави по-уверени и чаровни. (Вид напомняне : малка разлика в цвета между различните монитори) Е най-добрият избор за ежедневието, за работа, срещи, концерти, cosplay, костюмирования, тематични партита, видеосъемок или просто за промяна на външния вид. 【Регулируеми бретельки и удобна еластична шапчица】 Средният размер на шапки обиколката на 22,5 инча с 2 регулируеми джапанки вътре шапки.Можете да се отпуснете или затегнете перука, за да се постигне най-комфортно състояние. 【За обслужване на клиенти и 100% ГАРАНЦИЯ за】 Ние се ангажираме да предоставя на всички клиенти продукти с високо качество и е 100% задоволителен опит за пазаруване.Моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти ако имате някакви предложения или въпроси, ние винаги ще бъдем до вас и ще ви осигури задоволително решение в рамките на 12 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория