.

.

Съраунд Вълнообразни Перука Дантела Отпред Перука От Човешка Коса Бесклеевой Кратък Боб Перуки 13x4 Съраунд Вълнообразни Перука Дантела Отпред, Предварително Выщи?

Съраунд Вълнообразни Перука Дантела Отпред Перука От Човешка Коса Бесклеевой Кратък Боб Перуки 13x4 Съраунд Вълнообразни

BGN 1.67
Налично
Налично

1: 100% Бразилски естествена коса 13x4 прозрачни дантелени предната част, мека като коприна, могат да бъдат боядисани, се изправи, завиты, отбелены и рестайлингованы, като вашата собствена коса.Чудесно Може да бъде Свободен Раздяла и да правя различни прически] Швейцарско дантела HD, добре се съчетава с цвета на лицето. дантела отпред 13 см от ухо до ухо, дължина на детайлите на 4 инча, могат да бъдат част от всяко място, средната свободна страна, всичко е на разположение; може да се връзвам на кок на опашката. Плътност 150%, мека твърдост, индивидуална линия на растеж на косата, невидима лейси дишаща шапка, за естествен вид. 5: Бърза доставка в рамките на 1-3 работни дни. Връщане в рамките на 90 дни без причина, при условие, че продуктът все още се намира в своето първично състояние, абсолютно нов, дантела обрязан, неизползван.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас, за да осигурим вашето пълно удовлетворение.Висококачествени коприна, блестяща и меки коси, 100% естествен косъм, бразилски произход премиум-клас. натурален вид, с детски косми, предварително выщипанный косата е естествен, мека и здрава, гладка и копринена, леко обезцветени възли.Всички кожичките чешуются в една посока.Косата гладка от корените до върха на върховете не се плъзгат.Естествени и здрава коса, без химическа обработка, без синтетика, без косми от животни.Перука от естествена коса с масова вълна, съответства на дължина и тегло, срок на служба за повече от 12 месеца.Двойна машинен патици, с дължимата грижа не спутывается и не добри.когато.При получаване, моля, леко се разклаща, за да се върне първоначалното състояние.Цвят на косата може да се различават малко от осветление и на дисплея.Моля, внимателно срешете косата с гребен с широки зъбци или пръст.Ако е необходимо, леко измийте косата с топла вода и го оставете да изсъхне по естествен път.Моля, не спите с мокра коса, това може да доведе до тяхната загуба.Ако косата е суха, може да използвате малко зехтин, за да се хидратират.Косата може да има мирис на климатик, който ще изчезне след измиване с шампоан и студена вода. Предна част на дантела 13х4, свободна част, лек.По-естествена, попива в кожата, като вашата собствена кожа на главата, идеален както за Тъмни, така и за светлия цвят на кожата.Дантела пред перука, 13 см от ухо до ухо, завързана предния край и 4 инча, с дълбока и голяма дължина на пробора. Дантела пред перука 13x4, прозрачно фронтално пространство дантела 13x4.Може да се направи странично среднаВсяка част, може да се направи универсална прическа.Растягивающаяся окото капачка на обиколката на 21,5 "-22,5", 4 гребени, еластична лента за допълнителна поддръжка, регулируеми бретельки.Готов за носенето с лепило или без лепило, без да е завързана предна част на 13х4.Лесна инсталация.Пестите време, да работят с удоволствие.

Подробности

Подобни продукти в категория