.

.

BeyondNice Стенни художествени плакати в стил бохо за стая Естетически Абстрактни Стенни художествени плакати върху платно Геометрични Стенни Художествени картини в ?

BeyondNice Стенни художествени плакати в стил бохо за стая Естетически Абстрактни Стенни художествени плакати върху платно

BGN 0.33
Налично
Налично

Эстетичная рисувани декор на стените. ★ 【Уникален дизайн】 Платно, който ще получите, ще има бяла онези с бели връхчета на 1 см повече от оригиналния размер., Това е прекрасен начин да украсите вашите празни и скучни стени. ❤ Стенно изкуство, в стил бохо, щампи върху платно, стенни художествени картини, начало декор, картини за спални, дневен тракт, коридор, украса : ✓ Естетичен декор, стенно изкуство, в стил бохо, произведения на изкуството е чудесен начин да декорирате вашите празни и скучни стени. 【Плакати за декор на стаята】, които могат да украсят вашия дом, хол, спалня, кухня, апартамент, офис, хотел, ресторант, столова, офис, санитарен възел, бар, отиде на кафе, музикално парти и т. 【Размер на плакат с монтиран на стената интериор в стил бохо】 3 парчета плакат с неутрален интериор с размер 12 x 16 инча.Обикновено може да се използва като декор за хотела, дома, интериор на кухня, всекидневна декор, декор спални, декор тоалетна, интериор на офис и т.можете да се подготвите за рамка с размер 12 х 16 сантиметра или повече, в цвета на стенописи; съберете и поставете себе си, напълно насладете се на процеса на "Направи си сам". Това е идеален подарък за спомен за рождени дни, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и много повече!.За всеки, който се стреми към индивидуалност, можете да изберете уникално произведение на изкуството, което вашата неповторима индивидуалност. ☎【Персонализирано обслужване на плакати】 * Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за обслужване на клиенти е на разположение онлайн.За всеки, който се стреми към индивидуалност, можете да изберете уникално произведение на изкуството, което вашата неповторима индивидуалност. дайте да ви визуална наслада. Тези бежово плакати за декора на стените ще добави цветове от стената на галерията или коллажу с картинки в стил бохо.Дръж това на стената на вашата всекидневна, спалня, баня, всекидневна, офис или апартамент и вижте как това мигновено ще освежите вашето пространство!.Това ще доведе до комплименти, когато приятелите ще посети вашия дом. 【Печат на чертежи за декора на стените】 Печат стенен декор на платно използвайте висококачествени екологично чисти мастила и високо качество на платно, а за многослойни пръскане използвайте най-добрите в бранша принтери, цветовете са нежни, а на прехода - естествено.Плакати за стаи не разполагат с рамка. * Услуга : Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Ако имате някакви въпроси за нашия настенном изкуството на платно, моля, не се колебайте, моля, веднага се свържете с нас, вие ще получите отговор в най-кратки срокове! Приятно пазаруване!Благодаря, че посети нашия магазин!. 【Снимки за подаръци с постерами на стената】 Модерен интериор в стил бохо - това е вечния подарък заради уникалната си атмосфера и минималистичной обжалване. ★【Стенни художествена Спалня】Тази стенни художествена картина на платно за спалня с естетически принтом също е много подходящ за декориране на различни помещения.

Подробности

Подобни продукти в категория