.

.

Голяма подложка за упражнения nuveti (6x3 инча), е Много широк Център подложка за мъже и жени, Постелката за йога с Дебелина 1/4 инча, Нескользящие, нетоксични подложки, Го?

Голяма подложка за упражнения nuveti (6x3 инча), е Много широк Център подложка за мъже и жени, Постелката за йога с Дебелина

BGN 23.99
Налично
Налично

? Сигурна и здрава подложка за йога NUVETI : Нашите нескользящие постелки за йога, изработена от висококачествен професионален материал, благоприятни за кожата, технология на образуването на пяна с висока плътност, устойчива на счупвания, износостойки, бързо да се възстановяват.Не съдържа PVC, не са токсични, экологичен, безвреден за кожата.Здрав мат за практикуване на йога, в домашния фитнес зала за мъже. ? НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ПОВЪРХНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА СТАБИЛНОСТ : Големи мат е текстурированную повърхност за подобряване на съединителя, за да може уверено да изпълняват всяко движение.Нескользящая дизайн помага да запази равновесие, много по-дълго и предпазва ставите и коленете, без щети за поддръжка на клиенти или стабилността. ? ЗА КОГО ЩЕ СА : За начинаещи, които не са сигурни, че искат да се придържат към йога, но искат да опитат, просто имайте смелост и опитайте.За любителите на спорта е по-лесно да се изработи полезни навици за обучение с помощта на фитнес подложка.За трудолюбиви работници, които имат малко време за физически упражнения, използвайте го, за да поддържа форма или да спи.За майките и децата го използват, за да се насладите на времето любов. ?СВЕРХДЛИННЫЙ СВЕРХШИРОКИЙ : 78 "x 39" nuveti осигуряват достатъчно място за практикуване на всякакъв вид упражнения, като йога, пилатес, бикрам йога и фитнес. материал с висока плътност, дебелина 6 мм, предлага отлично омекотяване и мекота.Всички наши подложки са доставени с безплатна чанта за носене за лесно транспортиране от дома на занимания по йога.Двустранен дизайн плъзгане повърхност осигурява оптимално сцепление, отлично омекотяване и двустранен нескользящую текстура, най-добре е подходящ за практикуване на много видове йога и други спортове. ?ГРИЖА ИНСТРУКЦИИ : Петното почистете с влажна кърпа със студена вода и мек почистващ препарат, ги подсушете с.Моля, не се излагайте на слънце в продължение на дълги периоди от време, ние приемаме вашето връщане за пълно връщане на парите в рамките на 30 дни, 100% удовлетвореност услуги след продажбата обслужване.

Подробности

Подобни продукти в категория