.

.

Нескользящий килимче за йога с выравнивающими линии, много дебели подложки за пилатес със защита от разкъсвания, екологично Чисти, подходящи за практикуване в дом?

Нескользящий килимче за йога с выравнивающими линии, много дебели подложки за пилатес със защита от разкъсвания, екологично

BGN 3.33
Налично
Налично

Противоскользящий дизайн : Този нов килимче за йога от Tpe е допълнен с неплъзгащи текстура за практикуване на йога, която изисква противоскользящих характеристики.двупластова структура, В комбинация с неплъзгащи текстурирана повърхност осигурява оптимално сцепление без компромис в комфорта.Екологично ЧИСТИ МАТЕРИАЛИ : Актуализиран килимче за йога Topyl е изработен от нов патентован материал, благоприятен за елиминиране на ехото.Изработката му е по-скъпо, но си заслужава, ако го сравняват с традиционните подови изтривалки на разположение за йога от зелено PVC, Nbr и Ева.Система за изравняване на тялото : Линия изравняване Ви помогне да се съсредоточи и да доведе ръцете и краката си в точната позиция, а също да се поддържа правилната позиция на тялото.Идеална производителност с Дебелина 鈥? мм Осигурява максимално комфортно усещане за йоги на всяко ниво.двупластова конструкция осигурява оптимално сцепление, отлично омекотяване и двустранен нескользящую текстура, най-добре е подходящ за практикуване на много видове йога.МНОГО ГОЛЯМ размер : 72 "(183 см) X 27" (68 см); Дебелина : 5 мм; тегло : 2,8 кг. (приблизително).По-дълъг и по-широк от обикновените постелки за йога, идеален почти за всички. каишка велкро и ремък за носене в комплект.Характеристики : ниско тегло и висока якост, е трайна за използване с удобството за носене.водоустойчив и пыленепроницаемый, лесен за почистване. добра еластичност и висока якост на опън, може да намали болката, возникающую между тялото и земята. идеален за различни тренировки във фитнеса, като йога, пилатес, медитация и т.н. Благодарение на специален дизайн постелки за йога са с отлично сцепление и не се плъзгат дори при честа изпотяване Характеристики : 1. ниско тегло и висока якост, трайни за използване с удобството за носене.2. водоустойчив и пыленепроницаемый, лесен за почистване. 3. Размери в разложенном формата на : 183x68 см (72x27 инча) (Д X Ш) 4. Размери в разложенном формата на : (24,02x6,69) инча / (61x17) см (Д X диаметър) на Помещение включва : 1 * Постелката за йога.

Подробности

Подобни продукти в категория