.

.

UXZDX CUJUX Преносим Дишаща раница за пътуване с домашни любимци, дизайн космическа капсула от пеноматериала и Водоустойчива чанта-раница за малки Кученца (Цвят: C)

UXZDX CUJUX Преносим Дишаща раница за пътуване с домашни любимци, дизайн космическа капсула от пеноматериала и Водоустойчива

BGN 2.33
Налично
Налично

▲Сълза форма на вентилационните отвори може да издава вътрешен въздух и осигуряват циркулация на въздуха, така, че кучето винаги може да диша свеж въздух. ▲ Здрава и тромави, тази мека чанта за кучета е изработена от висококачествен композитен плат Оксфорд и внимателно тъкани шестиугольной мрежа, която е различна здравина и трайност.Осигурете достатъчно място за домашни любимци. ▲Удобни дишащи презрамки с мека подплата и удобна влагоотводящая окото облегалка. ▲ Регулируема презрамка може утолщаться и да се намали тежестта върху раменете, като по този начин се комфортно носенето на раницата. ▲ Е много подходящ за пътуване с чудесни домашни любимци.Осигурете удобни условия за настаняване за вашите сладки домашни любимци.Какво можем да ви предложим?Чанта-раница за домашни любимци, лаптоп раница за разходки, чанта-капсула за кучета, за да се гарантира безопасността на домашните животни и да ви направи по-спокойни!Наименование на продукта : Чанта за пренасяне на домашни любимци Материал : нетканая плат Цвят : сиво-син розов Размери : S : 26 см * 16 см * 34 cm/M : 31 см * 20 см. * 38 см Тегло : S : 3 кг или куче/ M : 5 кг или дог Приложими обекти : котки, кучета и малки домашни животныйпосылка включва : 1 * Чанта за домашни животныхпримечания : ☞ поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 виж Благодарим ви за разбирането.☞Калибриране на монитор е капризен, и цвета на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалните продукти.Моля, обърнете се към самия императора.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория