.

.

Aimimier Цвете Кристал Шнола за Коса Френски Планински Кристал, Скъпоценен Камък Фиби Алигатор Модула Фиби за Коса Пролетта Клипове, Сватбени Аксесоари за Коса, за Жен?

Aimimier Цвете Кристал Шнола за Коса Френски Планински Кристал, Скъпоценен Камък Фиби Алигатор Модула Фиби за Коса Пролетта

BGN 4.79
Налично
Налично

Пратката включва-1 * кристален шнола за коса. Размер-4 * 9 см/1,6 * 3.6 инча. Цвят-шампанско.Материал - Висококачествена сплав и кристал (екологично чист, удобен за употреба).Чудесен Подарък Това е добър избор за сватби, Деня на майката, Деня на Свети Валентин, рожден ден, годеж, подпори за фотография или бала.Подходящ повод-Лесно да се комбинира с вашите различни прически и нарядами, подходящи за ежедневни бижута или всякакви други поводи като сватба, банкет, парти, годеж, абитуриентски бал, годишнина, празник, вечерна парти или на други светски дейности, ще ви позволи да изглеждате елегантно, с атрактивно и модерно.Пратката включва-1 * кристален шнола за коса. Размер-4 * 9 см/1,6 * 3.6 инча. Цвят-шампанско.Материал - Висококачествена сплав и кристал (екологично чист, удобен за употреба).Чудесен Подарък Това е добър избор за сватби, Деня на майката, Деня на Свети Валентин, рожден ден, годеж, подпори за фотография или бала.Подходящ повод-Лесно да се комбинира с вашите различни прически и нарядами, подходящи за ежедневни бижута или всякакви други поводи като сватба, банкет, парти, годеж, абитуриентски бал, годишнина, празник, вечерна парти или на други светски дейности, ще ви позволи да изглеждате елегантно, с атрактивно и модерно. ♥ За аксесоарите Aimimier ♥ Аксесоари Aimimier са произведени от екологично чисти и висококачествени сплави и страз, се различават изящни ръчно изработени работата и стилен външен вид, позволяват на булката изглежда ослепително и елегантно на своята уникална сватба.Тази шнола е предназначена не само за булката, но и за шаферките, цветочниц, изпълнители и т.н., Можете да го носите по всякакви поводи, като например сватба, банкет, парти в чест на годеж, абитуриентски бал, годишнина и така нататък.Може да се комбинира с всякакви прически в съответствие с вашите предпочитания, като прическа, коса или дълга коса. ♥ Забележка ♥ Размер може да не е точен на 0,5-1 см от ръчно изработени и ръчно измерване на цвят може да се различава поради монитор, благодаря ви за вашето разбиране! ♥ Обслужване бижута за вас ♥ 1. Моля, избършете си украса чиста мека кърпа; 2. Моля, отстранете ги, когато взема душ и лягам; 3. Моля, избягвайте химикали, козметика, вина, киселини, основи и т.н.; 4. Моля, да не се излага си украса, изложени на силна слънчева светлина или висока температура.

Подробности

Подобни продукти в категория