.

.

BYBYCD Гребен за Бретон са Сладки Аксесоари За Коса, Щипки За Коса, Детски шапки, Фиби за коса със Сърца и Ягоди за Момичета (#5)

BYBYCD Гребен за Бретон са Сладки Аксесоари За Коса, Щипки За Коса, Детски шапки, Фиби за коса със Сърца и Ягоди за Момичета

BGN 2.33
Налично
Налично

Състояние : 100% чисто нов и високо качество. Размер : около 8 см. Цвят : както е показано на фигурата.Материал : смола.Стил : Модерен И /Сладък.Състояние : 100% чисто нов и високо качество. Размер : около 8 см. Цвят : както е показано на фигурата.Материал : смола.Стил : Модерен И /Сладък.Стил : Модерен и/сладък костюм за хората : жени/момичета Цвят : както е показано на фигура Материал : смола Състояние : 100% чисто нов и качествен Подарък за Момичетата/гадже/жена/майка/жени/момичета, на Помещение включва : 1 бр. вставная гребен Използва за : подаръци/партита/за всеки ден/танци/офис/на кариерата Размер : около 8 см Забележка : 1. Моля, помислете за разликата над 1 см от ръчно измерване, благодаря. 2. Моля, разберете, заради светлата част на радиация или разлика в дисплея на компютъра, така че не мога да гарантирам, че снимките и реалния цвят на 100% съвпадат.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Подробности

Подобни продукти в категория