.

.

Ултра тънък калъф NIUTRENDZ за Apple Pencil 2-ро поколение, аксесоари за седалките, Полупрозрачни двуцветен дизайн, съвместим с магнитна зареждане и с двоен клик (черно + сиво)

Ултра тънък калъф NIUTRENDZ за Apple Pencil 2-ро поколение, аксесоари за седалките, Полупрозрачни двуцветен дизайн, съвместим

BGN 4.79
Налично
Налично

【ТОПЛИ уши】 е подходящ само за Apple Pencil 2-ро поколение!. 【ПРЕМИЯ силикон】 е Изработен от висококачествен силикон за защита на вашия Apple молив от драскотини и падане. 【Разделени дизайн】 Свободно переключайтесь между дръжка за молив и ръкав за молив, супер готин и уникален, идеален подарък за вашето семейство и приятели. 【Двойно натискане и безжично зареждане】 дебелина 0,35 mm прави вашия Apple Молив по същия удобен за магнит, както оригиналната, не се отразява на зареждане и двойно натискане. 【Съдържанието на опаковката】 1 Х калъф за моливи Apple (Apple Молив в комплекта не е включена!). 【ТОПЛИ уши】 е подходящ само за Apple Pencil 2-ро поколение!. 【ПРЕМИЯ силикон】 е Изработен от висококачествен силикон за защита на вашия Apple молив от драскотини и падане. 【Разделени дизайн】 Свободно переключайтесь между дръжка за молив и ръкав за молив, супер готин и уникален, идеален подарък за вашето семейство и приятели. 【Двойно натискане и безжично зареждане】 дебелина 0,35 mm прави вашия Apple Молив по същия удобен за магнит, както оригиналната, не се отразява на зареждане и двойно натискане. 【Съдържанието на опаковката】 1 Х калъф за моливи Apple (Apple Молив в комплекта не е включена!).

Подробности

Подобни продукти в категория