.

.

Термокружка SHERCHPRY Термокружка За супа, Банка за хранене С вакуумна изолация, Домакински термокружка, Удобна термокружка, богат на функции Чаша за закуска, Чаша за с?

Термокружка SHERCHPRY Термокружка За супа, Банка за хранене С вакуумна изолация, Домакински термокружка, Удобна термокружка,

BGN 3.00
Налично
Налично

Това позволява лесно да се опаковат питателна закуска за вас и вашето семейство. подходящ не само за дома, но и за работа, обучение, пикници и т.н., Чаша за закуска може да се затопли в микровълнова фурна, за да се насладят на топла закуска.Чаша с сгъваща се дръжка на капака за по-удобно преместване.В него могат да се съхраняват различни храни, като ориз, супа, овесена каша и така нататък.Това позволява лесно да се опаковат питателна закуска за вас и вашето семейство. подходящ не само за дома, но и за работа, обучение, пикници и т.н., Чаша за закуска може да се затопли в микровълнова фурна, за да се насладят на топла закуска.Чаша с сгъваща се дръжка на капака за по-удобно преместване.В него могат да се съхраняват различни храни, като ориз, супа, овесена каша и така нататък.Описание Това е суповая чаша, която е направена от прекрасния материал и може да се използва в продължение на дълго време.Подходяща за транспортиране на течности, като мляко, супа, оризова каша, вода, сок и кафе, студени или горещи напитки.Дайте ги като подаръци на своите приятели, семейство, колеги и т.н. Характеристики - Цвят : бял, Материал : неръждаема стомана, полипропилен, AS и силикон, - Размер : 12.40 X9.50 X9.50 см / 4.87 X3.73 X3.73in; Осъществяване включва 1 x купа.

Подробности

Подобни продукти в категория