.

.

Спортни кърпи Dallonan, Оранжеви Райета и черни кърпи, за да спортувате във фитнес залата на Хелоуин, Меки бързо съхнещи Кърпи за пътуване, Водопоглощающее Кърпа, Полие?

Спортни кърпи Dallonan, Оранжеви Райета и черни кърпи, за да спортувате във фитнес залата на Хелоуин, Меки бързо съхнещи

BGN 6.93
Налично
Налично

Материал : полиестер, лек, мек и приятен за кожата.Еднопосочна печат.Размер2 : 14x47 инча /35,5x119,3 виж Дишаща окото плат, абсорбира вода, лесно изсъхва, абсорбира влагата и потта; Не избледнява, без кърпичка, трайна.Лек и компактен, лесно се съхраняват и пренасят. подходящ за къмпинг, тичане, каране на колело, фитнес, плуване, катерене и други спортове места.Инструкции за пране : машинно пране и ръчно пране; Не използвайте почистващи препарати като избелващ агент. изсушете на въздух.Спортни кърпи Тренировъчното кърпа.Име на продукта : спортно кърпа с едностранен печат.Размер2 : 14x47 инча / 35,5x119,3 см Дебелина : тънка. Материал : полиестер.лека, мека и приятна за кожата.Дишаща окото плат, впитывающая вода, бързо сохнущая, впитывающая влагата и потта; Лек и компактен, лесно се съхранява и да носи със себе си.Лек и спестяване на пространство : кърпи за тренировки, леки и компактни.Нейната лесно да вземете със себе си на пътешествие, пешеходен поход или къмпинг, и той не заема много място в чантата.Спорт и подходяща за къмпинг, тичане, каране на колело, фитнес, плуване, скално катерене, тренировки, йога, голф, бокс, боулинг и игри с топка и други спортни седалки и т.н. Инструкции за пране : машинно пране; измива с топла вода с температура не по-висока от 40 ℃; Не използвайте почистващи препарати като избелващ агент.Съвети : Ако искате да персонализирате стила си, моля, дайте изображение на размера на 6000x6000 пиксела или по-висока.Радвайте се на живота си.

Подробности

Подобни продукти в категория