.

.

Tofficu 1бр Изкуствено Дърво, Цвете Коледна Елха Цвете Празничен Фон Декор Коледно Дърво Заснеженный Коледа Коледа Орнамент Зелена Архитектура Дървета Модел Разцвет ?

Tofficu 1бр Изкуствено Дърво, Цвете Коледна Елха Цвете Празничен Фон Декор Коледно Дърво Заснеженный Коледа Коледа Орнамент

BGN 1.67
Налично
Налично

Мини коледно дърво : Лесна за преносим движат, практичен и компактен, декоративна и красива. Малка елха : Подходящ за създаване на настолни бижута, като помага да се създаде празнична атмосфера на Коледа.Сувенири, за празнични партита : Красив цвят, корпус от дърво, а основата се събират заедно, няма нужда да се събират сами, лесен за употреба.Коледен подарък : Фалшив цвете коледно, празнично фон, подпори, заснеженный декор на коледната елха.Украса за коледната елха : Този продукт е изискана цветущую коледна елха, направени от безопасни материали с по-добра консистенция.Кръст Бод Пакет включва 1 х Имитация на Коледно Цвете Характеристики Материал : Полиетилен Настолна Фалшива Коледно дърво. - Цвят : Бял Мини коледно дърво. - Размер : 33.00 X19.00 X19.00cm/12.97 X7.47 X7.47in Украса за дома на работния плот. - Имитация на цветове на коледната елха може лесно да се привлече вниманието на децата, и децата да обикнат изучаване на нови неща по време на игра в украса на реквизит за снимките. - Изискана коледна елха също е подходящ и за декорация на жилища, магазини, офиси и други места, за повишаване на празничната атмосфера на коледа фона на декор. - Закупете имитация на цъфтеж или покрити със сняг елхи, тя ще се превърне в изискан коледен орнамент Xmas Tree Flower. - Тази разцвет коледно дърво ще се превърне в чудесна украса за вашето парти, което ще донесе празнично настроение на празника на изкуствена бор. - Тази изискана коледна елха е много подходящ като коледен подарък за деца, цъфтящи на коледното дървото.Информация за стоки, Настолни централните коледна украса, от които те са произведени, и тънка изработка на производство. празнични сизалевые елха е не само идеален избор за украса, но и за семейството и приятелите.празнична изкуствена бор Разцвет хартиена коледна елха - това е коледна украса в изчистен стил, направени от здрави материали.

Подробности

Подобни продукти в категория