.

.

Ipetboom 20 Бр Гъба За измиване на Тялото Почистващи Гъби за Домашна употреба Гъба За Миене на автомобили Губчатые Кърпички Капаци на Кофи За Храна на Конете Гъба За Бан?

Ipetboom 20 Бр Гъба За измиване на Тялото Почистващи Гъби за Домашна употреба Гъба За Миене на автомобили Губчатые Кърпички

BGN 1.33
Налично
Налично

Четка за грижа за конете-умерен радиус, подходящ за кожата на домашни животни, не травмирует домашни любимци.АКСЕСОАРИ за КОНЕ-Висококачествен материал и изящна изработка, четка за грижа за конете здрав и издържа дълго време.ГРИЖА за конете - може да премахнете с кон засоренную мръсотия, разлята или рассыпанный конски косми.ПОДАРЪЦИ за СОБСТВЕНИЦИ на КОНЕ-Четка за грижа за конете, приятна на допир, ви спестява усилия в процеса на почистване.Лесно можете да им се насладите.Комплект за грижа за коня - Произведен от губчатых материали, здрав и безопасен за продължителна употреба няма да се дразня на коня.Пратката включва 20 х гъби за грижа за конете Характеристики -Четка за грижа за конете, приятно усещане в ръката, ви спестява усилия в процеса на прибиране на реколтата.Можете лесно да използвате гъба за почистване на домакински. -Висококачествен материал и изящна изработка, четка за грижа за конете здрава и трайна в продължение на дълго време преносими инструменти за къпане коне. -Може да се използва като масажно средство за подобряване на кръвообращението коне, в известна степен гъба за почистване на коне. -Материал : подобно на гъба и четка за почистване на коне -Цвят : черни-големи гъби за почистване -Размер : 20,00 X11,00 X6,50 см / 7,86 X4,32 X2 гъба за почистване. -Удобен за държане в ръка и ще окаже натиск върху китката си по време на употреба на големи гъби. - може да изтриете забившуюся мръсотия, разлята или рассыпанный на конски косъм с гъба за почистване на коне.Описание на продукта Гъба за тяло Търсите практично гъба за грижа за конете?Нашите продукти могат да задоволят всички ваши изисквания, благодарение на траен и стабилен материал за продължителна употреба. губчатые кърпички за коне са Подходящи за големи животни, като коне и друг домашен добитък, за отстраняване на бучки земя, паднали или разпръснати конски косъм, за подобряване на кръвообращението и подобряване на здравето.

Подробности

Подобни продукти в категория