.

.

SAVITA 7 бр. Инструменти за хартиени цветя, инструменти за квиллинга с прорези, включително плойку и Пинцети за усукване на хартиени цветя, Изделия, направи си сам, За н?

SAVITA 7 бр. Инструменти за хартиени цветя, инструменти за квиллинга с прорези, включително плойку и Пинцети за усукване

BGN 0.67
Налично
Налично

【Че получавате】 Вие ще получите 5 лилави инструменти за квиллинга различни размери, пинсети и плойку. различните инструменти, които могат да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Материал премиум-клас】 Изработени от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана, тези инструменти за производство на хартия цветове са здрави, тях не е лесно да се съборят или заржаветь. 【Лесна употреба】 Благодарение на гумен ръце, както и насадкам с прорези, тези инструменти за квиллинга с прорези лесно за хващане и използване.Може първо да поставите хартия в слот, а след това да започне завъртете до хартия в желаните от вас форми. 【Творчески занаяти】 Искате да създадете своите уникални изделия от хартия за квиллинга?Търсят удобни инструменти за по-добро проектиране на проекти хартиени цветя?Ако отговорът е да, тогава може да дойде по-удобно тези инструменти за квиллинга от хартия!. 【Идеален подарък】 Тези инструменти за квиллинга хартиени цветя са идеални подаръци за любителите на хартиен носител квиллинга, така и за начинаещи.Можете също така да правите креативни квиллингом със собствените си ръце със семейството си, приятели и т.н. с помощта на този комплект.Параметри : Цвят : лилав, розов, сребрист Материал : пластмаса, неръждаема стомана Тегло : 55 грама опаковка Размер : 17,4x9x1,3 см / 6,6x3,5x0,5 инча Помещение включва : 5 инструменти за квиллинга 1 х пинсети 1 x плойка Забележка : поради ръчно измерване на размера и теглото може да има някаква грешка.Поради разлика между различните монитори може да съществува малка разлика в цвета.

Подробности

Подобни продукти в категория