.

.

Cabilock Стенни Закачалка за дрехи 2 бр. Врата Задна Кука за Монтиране на Куката Над Вратата Закачалка за дрехи от Неръждаема Стомана с 5 Куки за Кухня, Тоалетна, Спалня, ?

Cabilock Стенни Закачалка за дрехи 2 бр. Врата Задна Кука за Монтиране на Куката Над Вратата Закачалка за дрехи от Неръждаема

BGN 32.21
Налично
Налично

Идеален за използване в бани, спални, кухни, коридори, коридори и т.н., Безплатен монтаж, лесно и просто вешается на скарата.Това е пълномаслено продукт, монтаж на която не се изисква.Лесен за почистване : в състояние да устои на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Просто при нужда леко избършете с влажна кърпа.Здрава конструкция : здрава неръждаема стомана, достатъчна за продължителна употреба.Идеален за използване в бани, спални, кухни, коридори, коридори и т.н., Безплатен монтаж, лесно и просто вешается на скарата.Това е пълномаслено продукт, монтаж на която не се изисква.Лесен за почистване : в състояние да устои на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Просто при нужда леко избършете с влажна кърпа.Здрава конструкция : здрава неръждаема стомана, достатъчна за продължителна употреба.Описание на Продукт представлява солидна багажник за куки с 5 куки , направени от материал от неръждаема стомана.Той добре обработена за постигане на модерно и добре сконструированного визуален ефект .Използва се за съхранение на дрехи, кърпи и други неща в банята, спалнята, кухнята, пералното помещение, пералня, гараж, фоайе, коридор, веранда и т.н. на Тази кука е здрав и устойчив на корозия.Характеристики - Цвят : сребрист. - Материал : Неръждаема стомана. - Размер : около 27 x 9 и 6 x 3.5 cm - Безплатен монтаж, лесно и просто вешается на скарата.Това е пълномаслено продукт, монтаж на която не се изисква. - Здрава конструкция : здрава неръждаема стомана, достатъчна за продължителна употреба. - Лесен за почистване : в състояние да устои на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Просто при нужда леко избършете с влажна кърпа. - Идеален за използване в бани, спални, кухни, коридори, коридори и т.н. - Цвят : сребрист.Пратката включва 2 х куката.

Подробности

Подобни продукти в категория