.

.

Корицата и калъфи за електронни книги, съвместими с 6,8 Kindle Paperwhite е на 11-то поколение за лодка речен Пътнически транспорт, Калъфи за електронни книги с функция за авт?

Корицата и калъфи за електронни книги, съвместими с 6,8 Kindle Paperwhite е на 11-то поколение за лодка речен Пътнически

BGN 42.35
Налично
Налично

➤ [Съвместимост] : предназначен за 11-то поколение 6,8-инчов Kindle Paperwhite, издаден през 2021 година. Не се отнася за всички поколения Paperwhite до 2021 година. Моля, проверете модел на устройство, преди да купите. ➤ [Автоматично включване / икономичен режим] : покриване на kindle paperwhite cover може автоматично да събудят или превежда вашето устройство е в режим на заспиване, отваряне или затваряне на капака, като по този начин спестяване на енергия и увеличаване на времето за четене. ➤ [Магнитна закопчалка] : предния капак ще бъде прикачен към екрана в заключено състояние, като осигурява надеждно затваряне, чрез определяне на устройството, не затваряне в предната част, и защитата на Kindle paperwhite, когато той не се използва. ➤ [Високо качество] : Изработен е от здрава изкуствена кожа, тънък и лек, мек отвътре, предпазва устройството от мръсотия и драскотини. ➤ [Детайлен преглед] : Дизайн с принтом с висока резолюция прави Kindle Paperwhite по-модерен и красив, създавайки спокойна и щастливо настроение.Съвместима модел е подходящ само за Kindle Paperwhite 2021 (11-то поколение, само на освобождаването на 2021 г.) НЕ е подходящ за Kindle Paperwhite поколения до 2021 година Магнитно затваряне Магнитна закопчалка и отваряне позволяват лесно да държат на капака на място по време на четене или да се защити устройство, когато не го правите.Точен силует на Точен отвор е подходящ за вашето устройство, осигурява лесен достъп до всички функции.Няма нужда да стреля бумажно-бяло покритие при зареждане.Автоматично събуждане / заспиване Този калъф kindle paperwhite може автоматично да се събуди или да преведете вашето устройство е в режим на заспиване, отваряне или затваряне на капака, което дава възможност за спестяване на електроенергия за увеличаване на времето за четене.Ultralight и компактен дизайн придава на устройството минимален обем и осигурява цялостна защита без загуба на неговия стил.Лесно се побира в раница или в куфарче.Забележка Моля, проверете дали размера на вашето устройство преди да поръчате!.

Подробности

Подобни продукти в категория