.

.

TENDYCOCO 4 бр. Трапези + Чанта Множество Кошница За Деца, Чанта за Бонбони, Чанта-Тоут, Украса, Костюм, Кофа За Хелоуин, Тиква, Детска Холщовая Парти, Зомбита, Подаръчни Ак?

TENDYCOCO 4 бр. Трапези + Чанта Множество Кошница За Деца, Чанта за Бонбони, Чанта-Тоут, Украса, Костюм, Кофа За Хелоуин,

BGN 1.67
Налично
Налично

Фланела.Кошници за декорация на партита "Прилеп" с дръжки : в тази чанта, може да сложите няколко подаръци, а след това да направи изненада на своите приятели или близки.Чанта през рамо за пазаруване в хранителни магазини : достатъчно голяма, за да побере множество малки предмети, може да се обърне за подарък пакети, чанти за партита или обикновени чанти за съхранение.Аксесоари за костюмированной партита : подарък - идеален за подарък на децата на Хелоуин, те ще бъдат изненадани и развълнувани, след като е получил това ведерко за бонбони.Чанти за шоколадови бонбони на Хелоуин : и ведерко за шоколадови бонбони от ПРЕМИУМ-клас Е ведерко за бонбони, изработени от плат премиум-клас, който е идеален за продължителна употреба и може да се използва отново и отново.Държач за бонбони за декорация Хелоуин Полза : ДИЗАЙН за Хелоуин - Има тикви, прилепи, вещици и всякакви други мультяшные модели за Хелоуин, четири различни стила мешочков за бонбони, които могат да украсят вашия парти в чест на Хелоуин и могат да се комбинират с други нарядами за парти в чест на Хелоуин.Списък на пакетите 4 x пакет за бонбони Характеристики - Можете да поставите в този пакет с няколко подаръци, а след това да дадат на своите приятели или близки пакет за шоколадови бонбони с късмети на партията. - Подходящ за бонбони, закуски, бисквити, плодове, подаръци, класически дизайн на Хелоуин ви носи получите многократна холщовую чанта happy Halloween за трикове или предложения. - Цвят : Както е показано на фигура, Платнена торбичка за бонбони с завязкой. - Това определено е заслужит благоволението на вашето дете и ще го направи щастлив подарочным пакет. -Достатъчно голяма, за да побере много по-малки елементи, може да се обърне за подарък пакети, чанти за партита или обикновени чанти за съхранение на Голяма чанта-тоут на Хелоуин. - Размер : Приблизително 33x28x0,5 см / 13x11x0,2 инча Многократна употреба пакети за насипни материали. - Материал : Фланелен, за да проверите за костюмированной партита. - Произведен от материал за дълъг период на употреба и преносима кошница за бонбони.Описание на продукта Щастлива холщовая чанта за Хелоуин, изработени от материал, предназначен за по-дълго време на употреба.Ведерко за шоколадови бонбони на Хелоуин Можете да поставите в този торбичка няколко подаръци, а след това да направи изненада на своите приятели или близки.Торбичка за бонбони с анимационни шарките на тема Хелоуин, децата ще се зарадват на тези чанти.Платнена торбичка за бонбони на експозиции В него могат да се съберат много бонбони и други предложения, и може да се използва повторно.

Подробности

Подобни продукти в категория