.

.

Многофункционален гаечен Ключ Dr.Късмет с Автоматично механизма на палеца, Регулируема С Автоматично механизма на палеца, Обръщане на Гаечен Ключ с механизма на па?

Многофункционален гаечен Ключ Dr.Късмет с Автоматично механизма на палеца, Регулируема С Автоматично механизма на палеца,

BGN 0.33
Налично
Налично

* Автоматичен храповой ключ - това е универсален самостоятелно коригиращ двухголовочный ключ с механизма на палеца на "всичко в едно", който автоматично се адаптира за стягане и отслабване на елементи. Magic Wrench е от съществено значение за всеки комплект с инструменти. вече не е необходимо да търсите подходящ инструмент, не е необходимо да губите време губи. * Това е универсална самостоятелно коригиращ ключ с две глави и механизма на палеца на "всичко в едно", който автоматично се адаптира за стягане и отслабване на елементи на най-различни размери и форми, с функция храповика, позволяваща бързо и многократно зажимать и ги пусна с една ръка с най-добър припадък. * Можете да лесно да се свали всяка гайка или болт за секунди, без използването на никакъв друг инструмент голям болт малък болт, месингови болтове ръждясали болтове голо болтове и дори фитинги за тръби магически ключ може да ги изтриете всичко. * Зъбите са magic wrench проектирани така, че да придават сходството с породата питбулей, която той грабва и не те пуска. Magic Wrench улавя толкова добре, че може дори напълно да премахне гайки или болтове, които не могат да бъдат отстранени от други инструменти. * Magic wrench - чудесен инструмент за надежден изпълнител, на който можете да разчитате при изпълнението на всички ваши сложни произведения на изкуството.Повече никакви неприятности с Magic Wrench вече не ви е необходимо, за да носят всичките си инструменти в кола или камион, може да опрости работата с помощта на само една магия wrench, magic wrench - това не е евтино еднократно устройство.

Подробности

Подобни продукти в категория