.

.

Ipetboom Dot Планер Купички за Хамстер и Зайче, Купички за домашни любимци, Купа за Заек, Купа за Керамични Птици, Чичилла, Папагал, Син, Хамстер, и Хранилки, Морско Свинче ?

Ipetboom Dot Планер Купички за Хамстер и Зайче, Купички за домашни любимци, Купа за Заек, Купа за Керамични Птици, Чичилла,

BGN 0.33
Налично
Налично

ХРАНИЛКИ ЗА ЧИНЧИЛИ - Качеството на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.КУПА ЗА ВОДА за ЗАЙЦИ - Тази купа за хранене хамстери представлява купа-къщичка за малките домашни любимци, произведени от висококачествен материал за продължителна употреба.КУПА за храна ЗА ХАМСТЕРИ - Въпреки простотата на дизайна, тази купа за хранене е много практичен за употреба.Тази купа за хранене осигурява хигиена и удобство на използване хомяками.КУПА за храна ЗА ХАМСТЕРИ - достатъчно капацитет за ежедневно хранене на вашите домашни любимци.Хранете вашия любимец храна или вода. КУПА за ХРАНА за ХАМСТЕРИ - това е купата-ясла за малки домашни животни, изработени от висококачествен материал, за по-дълга употреба.Пратката включва 1 х ястие за храна за хамстери Характеристики -По всеки повод, подарък дайте го на любимия собственик на домашен любимец и нека те ще ярката усмивка на лицето си! чиния за хранене на малки домашни любимци -проста конструкция и дизайн могат ефективно да предпазват храната от превръщането и разлив.Незаменима за домашни животни, може да се използва за съхранение на храна и вода в купа за морски свинчета. - Повърхността на купички за храна е много гладка, което предпазва вашия домашен любимец от увреждане.Специално разработена за морско свинче, хамстер, протеини и т.н., практичен и компактен керамични ясла за хамстери. - Цвят : Синя купа за гущери -Материал : Керамична купа за храна за морски свинчета - Размер : 15,00 X15,00 X4,50 см / 5,89 X5,89 X1 керамична купа за хранене. - Специално разработен за морско свинче, хамстер, протеини и т.н., практичен и компактен контейнер за храна за хамстери. -Тази купа за храна за хамстери, лесно се мият и да я лесно петно.Дръжте купата на чисти и гигиеничности керамични малки купички за домашни любимци.Описание на продукта Удобства за прасета Guinea купа за зайци Този продукт представлява купа за хранене хамстери, която е удобна и практична за всекидневна употреба.купички за плъхове са Изработени от висококачествен керамичен материал, което е много практично.аксесоари за хамстери хамстер, заек и някои други дребни животни.очарователен купа за чинчили Компактен размер, не която заема твърде много място.

Подробности

Подобни продукти в категория