.

.

evpct 2 елемента Крем за лице, Контур Пръчки Хайлайтер За грим Highlight Кафяв Крем За Контура на Бузите Пръчки contorno en crema Bronzer Бронзирующая Основата на Набор от Пръчки Сенк?

evpct 2 елемента Крем за лице, Контур Пръчки Хайлайтер За грим Highlight Кафяв Крем За Контура на Бузите Пръчки contorno

BGN 4.79
Налично
Налично

❤[2 бр. хайлайтер-contour пръчка и крем-бронзирующая пръчка] - Countour highlight stick има копринена, лека, маслянисто-гладка формула, която лесно пада върху вашата кожа!Крем-бронзант-стик - Невероятно крем и мека текстура съчетава в себе си свойствата на пудрового и маслен бронзатора; тази гладка текстура, изсветлява тена на кожата и придава прекрасна бронзова покритие.Контур за грим и хайлайтер за грим, в миг на око, създават илюзията за скульптурного, ясно очерченного лице. ❤[ Изсветлява и засилва]2 стик придават многобройните статуи вид, леко прекарайте стиком по скулам, надбровным дугам и храмовете, челото, брадичката или на всяко друго място, където трябва да се облекчи или растушевать, е балансът на студени и топли тонове в горната част на лицето, за да съживи и облекчи вашия грим. ❤[Водоустойчива и устойчива] - пудра на Прах с гладка и лека формула, не запушва порите, което позволява на кожата свободно да диша.Уникална водоустойчива формула хайлайтеров за грим помага пигменту да остане на място, създаване на устойчив лъскав външен вид през целия ден.Много лесно се нанася.Естествено блестяща, гланц и мекота ще ви приятни усещания. ❤【Няколко случая】 е Подходяща за различни случаи.Прост дизайн, лек и удобен за носене. Идеални преносими инструменти позволяват лесно завъртане и докосване, когато е възможно, — да остане подготвени за което е направена снимката на пътя и създават несравнимо мерцающее блясък в движение. ❤【Хубав подарък】 В добра опаковка, подходяща за лично ползване или идеална като подарък за любим човек, семейство и приятели на Свети Валентин, рожден Ден, Ден на майката и други празници!.

Подробности

Подобни продукти в категория