.

.

CMUNBBB Kids Camera, Детски Фотоапарат с резолюция от 8 милиона пиксела, с LCD екран 2 инча, Играчки за момичета и момчета, Подаръци за рожден ден (син)

CMUNBBB Kids Camera, Детски Фотоапарат с резолюция от 8 милиона пиксела, с LCD екран 2 инча, Играчки за момичета и момчета,

BGN 2.33
Налично
Налично

Идеални подаръци за деца : Детски цифров фотоапарат - най-добрият избор за подаръци на децата.Страхотна играчка за деца, която позволява да се прояви повече въображение в употреба и да изпитат удоволствие от природата.Екран : Използвайте сензорен екран с висока разделителна способност за по-добро възприятие, удобно за носене навсякъде, тя е специално проектирана за децата, идеално място за разходки на открито или на ежедневните записи.Мини-детски фотоапарат, устойчив на падане и дълъг живот, със здрава конструкция, която лесно се носи с себе си, предоставя на детето лесен и удобен начин за снимане, използвайте я с увереност.Тази детска помещение значително подобрява яснотата на вашите снимки и гравюри приятни моменти, той е удобен за носене навсякъде, тя е специално проектирана за децата, идеално място за разходки на открито или на ежедневните записи.Този детски фотоапарат е идеален като първия фотоапарат за вашите деца, така че те могат да започнат да създаде спомени, които сами или с приятели.Добре дошли в нашия търговски център mall Happy пазаруване!Нашите продукти са били тествани, инспектирани и са опаковани преди изпращане.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви предоставим най-доброто обслужване.Размер : Свободен размер Цвят : син Креативна камера за деца : детето Ви ще бъде режисьор с тази играчка.Благодарение на ефекти запис на видео и запис на глас вашето дете ще бъде в състояние с часове да се забавлява зад камерата.Спецификация : Име : детска лифт.HD реални 800 W пиксела. Запис на видео с резолюция 720 P.Материал : ABS. детска камера-идеална стартова камера за деца, тя много ще привлече децата към употреба и ще им позволи сами да се забавляват.Направени за деца : изработени с качество и грижа, детски цифров фотоапарат вдъхновява свят на открития и практическото обучение.Лесен за носене : здрава конструкция, ниско тегло и лесна за осъществяване осигуряват на децата си най-лесният и удобен начин уверени снимам.Вижте снимки, направени на деца, помогнете на по-добро разбиране на техния растеж.Тази камера ще стане добър партньор за деца в ежедневния живот, на Коледа в празнични подаръци за деца.Можете да дойдете в нашия магазин за пазаруване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа.Благодарим ви!Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.За по-подробна информация за съответния продукт, моля, отделете "CMUNBBBS".

Подробности

Name:
kids camera.
HD real 800w pixels. :
720P video recording. :
Material:
ABS.
kids camera is a ideal starter camera for children,will greatly attract your kids to use and have their own happy time. :
Made for kids:
made with quality and care, kids digital camera inspire a world of discovery and hands-on learning.
Easy to carry:
strong in structure,lightweight,and easy to carry, providing a simple and comfortable way for children to take pictures with confidence.
Look at the photos taken by the children, help better understand their growth. :
Birthday, Christmas, holiday gifts for children, this camera is also a good partner for children's daily life or holiday travel. :
You are welcome to come to our store for shopping, if you have any questions, please feel free to contact us, we will reply as soon as possible within 24 hours. Thanks! :
If you are not satisfied with our products, please feel free to contact us, we will contact you within 24 hours. For more related product details, please search for CMUNBBBS. :

Подобни продукти в категория