.

.

Умно кофа за боклук CHYSP Home, Автоматично Индукционное Кошчето за боклук с капак, USB-зарядно за боклук, 20/30 л, работи на батерии (батерия в комплекта не е включена) (Цвят:

Умно кофа за боклук CHYSP Home, Автоматично Индукционное Кошчето за боклук с капак, USB-зарядно за боклук, 20/30 л, работи

BGN 1.00
Налично
Налично

Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Тънки и компактни кофи кофи може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т.н. Мощен кухненско кофа за боклук.Голям капацитет от 7,9 литра / 30 литра в компактен правоъгълна форма.Побира много боклук!Идеален за най-натоварените семейни кухни и офиси.Корпус банки от неръждаема стомана защитен от пръстови отпечатъци, не оставя петна и лесен за почистване.Той има модерен, стилен дизайн, който изглежда страхотно в кухнята или в офиса и допълва всеки интериор. Умни индукция на газта, автоматично разпознаване за 0,3 секунди, разстояние на четене 7,8 инча, отваряне под наклонена под ъгъл 15 °, което позволява лесно да се изхвърли в кошчето.Щракнете върху отвори, за да държи капака отворен за непрекъснато използване или премахване на големи количества отпадъци.Щракнете върху затвори, когато приключите.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т.н. Мощен кухненско кофа за боклук.Голям капацитет на пълнене и 7,9 литра / 30 литра в компактен правоъгълна форма.Побира много боклук!Идеален за семейни кухни и офиси, където много работа.Корпус банки от неръждаема стомана защитен от пръстови отпечатъци, не оставя петна и лесен за почистване.Той има модерен, стилен дизайн, който изглежда страхотно в кухнята или в офиса и допълва всеки интериор. Умни индукция на газта, автоматично разпознаване за 0,3 секунди, разстояние на четене 7,8 инча, отваряне под наклонена под ъгъл 15 °, което позволява лесно да се изхвърли в кошчето.Щракнете върху отвори, за да държи капака отворен за непрекъснато използване или премахване на големи количества отпадъци.Кликнете бутона за затваряне, когато done.Name : Умен индукционный кофа за боклук голям капацитет Материал : неръждаема стомана 430 + PP + ABS Капацитетът на продукта : 20Л /5,2 литра, 30Л /7,9 литра Обхват : спалня, кухня, дневна, офис и т.н., на Помещение и включва : 1 * кофа за Боклук Забележка : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.2. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи.3. Размер измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.5. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. 7. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

Подробности

Подобни продукти в категория