.

.

Твърд калъф Seracle за носене съвместим със слушалки на Sony Playstation VR2 (PSVR2) и чувствителни на допир контролери, аксесоари за виртуална реалност, подходящи за пътешествия ?

Твърд калъф Seracle за носене съвместим със слушалки на Sony Playstation VR2 (PSVR2) и чувствителни на допир контролери,

BGN 2.33
Налично
Налично

【Специален дизайн】 Този преносим калъф, специално проектиран за слушалки PSVR2 и добре е подходящ за нея. 【Отлично суровини】 Вграден висококачествен пух, копринено-мек и лъскав материал осигурява висококачествена защита на вашата виртуална слушалки и аксесоари. 【Малки размери, но с голям капацитет】 С отделни вътрешни отделения за съхранение на виртуална слушалки, сензорен контролер, батерия зареждане, докинг станция, както и на други аксесоари, като например кабел за зареждане, може да се съхранява вътре в окото на своята практика. 【Дизайн и практичност】 Стилен с полукръгла дизайн с калъф от красивия тъканта материал ще защитят VR-слушалки и аксесоари от намокания. Компактен и лек дизайн, не е тромав, не заема място, лесно да носят със себе си където и когато пожелаете. 【Просто се насладете на пътуването】 Лек, но здрав калъф, отличен подходящ, както за носене на открито, така и за съхранение на закрито.Вграден каишка за удобно носене, също така идва с допълнителен пагон за двойна носене, за да се насладят на пътуването, или да отидете където и когато пожелаете, е чудесен подарък за вашите приятели и семейство. 1 x твърд калъф за носене + 1 х лента за носене през рамо. Опаковката включва : 1 х твърд калъф за пренасяне. 1 х лента за носене през рамо. 1 x капак на обектива. 2 х кабелни превръзки. (Забележка : само носене, конзоли и аксесоари в комплекта не са включени).

Подробности

Подобни продукти в категория