.

.

Аксесоари за многофункционални конзоли PS5 с Охлаждащ вентилатор и док-станция за зареждане на контролера PS5, Охлаждаща поставка PS5 с док-станция за зареждане на 2 ко?

Аксесоари за многофункционални конзоли PS5 с Охлаждащ вентилатор и док-станция за зареждане на контролера PS5, Охлаждаща

BGN 3.33
Налично
Налично

[11 слотове за игрални диск] : Вертикална поставка за конзола PS5 и док-станция за зареждане на контролера PS5, а също и много голям стабилно и безопасно място за съхранение и 11 игрални слотове.Това не само ще спести повече места, но и ще ви помогне лесно да намерите слот кутии, което ще спести вашето време. [Станция зарядно устройство контролер] : Едновременно зареждане на 2 безжични контролери; 2 Червени подвижен USB адаптер Tpye-C помагат за намаляване на износване и удължават живота на контролери PS5. [Дизайн "всичко в едно"] : 1. Съхранявайте конзола PS5 2. Поддържайте топло на конзолата 3. Зареждайте контролери 4. Организовывайте своите игри. [Ефективна система за охлаждане] : Две модернизирани вентилатора за охлаждане охлаждане на вашата конзола PS5 и за намаляване на изоставането в играта, осигуряват високи скорости и ниски нива на шум.Нескользящая дизайн гумена дъното държи здраво вертикална поставка PS5 на място. [Безопасен и устойчив] : Стабилна основа позволява да запази равновесие при голямо натоварване и в същото време, осигурява ефект на бързо охлаждане.Вграден защитен чип със защита от пренапрежение / претоварване работен ток / прегряване / късо съединение.

Подробности

Подобни продукти в категория