.

.

Капачка за поверителност на обектива SOLUSTRE преносим Компютър Cellular Помещение Таблет Лаптоп 10шт Покриване на Блокатора на Камерата Капачка за Поверителност на Уеб к?

Капачка за поверителност на обектива SOLUSTRE преносим Компютър Cellular Помещение Таблет Лаптоп 10шт Покриване на Блокатора

BGN 0.67
Налично
Налично

Слайд КАЛЪФИ ЗА ТЕЛЕФОН с КАМЕРА - Слайдер на капака на уеб-камерата може да се отвори или затвори само с едно просто движение на пръста, отваряйте капака на уеб камерата, когато е необходимо.Затворете го, за да блокира потенциални хакери.Уникален дизайн ви позволява лесно да се радват на сигурна цифров живот.Съсредоточете се върху осигуряването на безопасност и спокойствие на отделните лица, семейства, компании, групи, организации и правителства.Слайдер за ПОВЕРИТЕЛНОСТ на уеб камери- Компактен размер, лесен за съхранение и използване, изключително удобен и практичен.ПЛАСТМАСОВ капак уеб камера - Прибиращият се капак уеб камерата е съвместима с вашия лаптоп, настолен компютър.БЛОКИРАЩИТЕ камера за лаптоп - няма да се отрази на нормалното използване на оборудване и ще бъде безопасно и удобно. БЛОКИРАЩИТЕ уеб камера за смартфон - Изработен от висококачествени материали за практически и продължителна употреба.Слайд КАЛЪФИ ЗА ТЕЛЕФОН с КАМЕРА - Слайдер на капака на уеб-камерата може да се отвори или затвори само с едно просто движение на пръста, отваряйте капака на уеб камерата, когато е необходимо.Затворете го, за да блокира потенциални хакери.Уникален дизайн ви позволява лесно да се радват на сигурна цифров живот.Съсредоточете се върху осигуряването на безопасност и спокойствие на отделните лица, семейства, компании, групи, организации и правителства.Слайдер за ПОВЕРИТЕЛНОСТ на уеб камери- Компактен размер, лесен за съхранение и използване, изключително удобен и практичен.ПЛАСТМАСОВ капак уеб камера - Прибиращият се капак уеб камерата е съвместима с вашия лаптоп, настолен компютър.БЛОКИРАЩИТЕ камера за лаптоп - няма да се отрази на нормалното използване на оборудване и ще бъде безопасно и удобно. БЛОКИРАЩИТЕ уеб камера за смартфон - Изработен от висококачествени материали за практически и продължителна употреба.Списък на пакетите 10 x седалките за уеб камери Характеристики - Размер : 1.80 X0.90 X0.90 cm / 0.71 X0.35 X0.35in калъф за фотоапарат на компютър. - Материал : ABS Калъф за уеб камера. - Цвят : многоцветен пластмасов калъф за уеб камера. - Може да даде на своите близки, приятели или скъпи членове на семейството като подарък калъф за уеб камера със защита от надзъртане. -Продуктът е малко и удобно в переноске, може да бъде използван в много случаи в своята практика като за камерата на телефона. - Изработен от износостойкого материал, практически в продължителна употреба. - Може да помогне, за да може вашата камера не случайно е повреден, много практичен слайдер за поверителност на уеб-камера. -Продуктът е малък и красив, който може да защити неприкосновеността на личния живот, без изтичане на защитно покритие на уеб-камера.Информация за стоки, Слайд-корица за уеб камера Ако търсите практични и многофункционални калъфи за уеб-камери, а след това си търсения окончены!Това е така, защото нашият продукт може да блокира камерата на вашето устройство, когато не се използва, помага за предотвратяване на възможна шпионаж хакери.

Подробности

Подобни продукти в категория