.

.

Амбалажна Хартия за Рожден Ден за Деца, Момичета, Жени, Възрастни, Момчета, Мъже, 8 Сгънати Листа Крафт-Подарък Амбалажна хартия 20x28 На Лист, 4 Фигура от Хартия честит ?

Амбалажна Хартия за Рожден Ден за Деца, Момичета, Жени, Възрастни, Момчета, Мъже, 8 Сгънати Листа Крафт-Подарък Амбалажна

BGN 29.33
Налично
Налично

Тази амбалажна хартия Честит рожден ден на новия дизайн, специално разработен за всички събития по повод деня на раждане и за най-различни хора.Рожден ден - важният ден за всички нас.Подаръци за рожден ден, както и подарък амбалажна хартия, също са важни.Украсете своя подарък за рождения ден на тази красива опаковъчната хартия, за да изглежда по-мистериозно и привлекателно.Ярък, гъвкав дизайн е лесно разкрасяване на всеки подарък и разкрасяване на тържества през цялата година, включително и рождени дни, детски празници.Ние правим всичко възможно, за да ви осигури приятна опаковане на подаръци. 4 ЦВЕТНИ дизайн : ретро-реколта стилове с балони, торти и свещи за опаковане на всякакви партита.В сгънат вид : пакет 8 листа, като всеки лист е с размери 20 сантиметра на широчина и височина 28 сантиметра.ВИСОКО КАЧЕСТВО : 80 гориво, той е здрав и сравнително груби, лесно се рециклират, се отличава с висока якост на опън, идеална за опаковане.ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВСИЧКИ случаи на живота си : идеален за опаковане на подаръци за рожден ден, също е отличен за diy и тайна на букети.Дебелина : 80 гориво. Материал : крафт-хартия. Размер на хартия : 8 листа, във всеки стил по 2 листа.Фигура : буква "честит рожден ден", ленти, балони, торти и свещи.Размер на хартията : 20 х 28 сантиметра.Размерът на получената от вас опаковка : 10 х 14 см, след сумиране на два пъти.Подобряване на хартия : гланцирана и без покритие. 8 опаковъчни листа хартия за подаръци за рожден ден. ?Дизайн честит рожден Ден : Цветна крафт-амбалажна хартия за рожден ден с принтом "HAPPY BIRTHDAY" от крафт-хартия кафяв цвят за детски партита, детски cartoony фон в розово ивица от звездата, която определено ще направи силно визуално въздействие и ще ви впечатли. ? Страхотна опаковка : В комплекта са включени 8 листа в 4 ретро-пури в ограничени бройки стилове с балони, торти и свещи за всички партита, на опаковката се затваря в опаковка за бижута стаи на детския празник.Дръжте нашия набор от хартия за опаковане на подаръци под ръка в случай на рождения ден през цялата година. ✂️ Перфектен размер : всеки лист хартия с размери 20 х 28 см е идеално за опаковки с различни размери - от малки до средни.Плоски листа амбалажна хартия допринасят за по-лесно съхранение и заемат по-малко пространство в сравнение с традиционните роли подарък опаковки. ?Най-високо качество : Изработени от висококачествени хартиени материали, достатъчно дебели, за да не порваться по ъглите, но и не прекалено дебели, за да с тях е трудно да се работи. цветни преливащи се цветове звезда демонстрира прекрасно детство за децата, лилави, червени, зелени и розови цветове, смесени в амбалажна хартия. ? Широко се използва : подходящ е за различни възрасти и поводи, като на партито по случай рождения ден, детски занаяти, накити със собствените си ръце, писма, сватби, празници, декорации за дома и много други.Непременно направете така, че вашите подаръци се открояваше на партито по случай рождения ден.

Подробности

Подобни продукти в категория