.

.

SEWACC 2 елемента Коледни Изделия Блестяща Лента Подарък Лента, за да проверите За Коледно парти Снежинка с Блестящ Ролка Лъскава Окото Плат Коледно Руло Марля Ролкат?

SEWACC 2 елемента Коледни Изделия Блестяща Лента Подарък Лента, за да проверите За Коледно парти Снежинка с Блестящ Ролка

BGN 3.00
Налично
Налично

Polyester.Коледен колан за столове : ЗАБАВНО с ръцете СИ : на Рула брилянтен тюл лесно да се намали, се опаковат и се прилага никакви други средства не се изисква, може да е добре за украса.Той е подходящ също и за шиене и занаяти, като например за опаковане на подаръци, цветя, домашни гирлянди, панделки за коса и др.Блестящ ролка лента от органза : 15 см 10 ярда Коледно руло тюл с снежинками, а Лъскава панделка от органза, Марлевая лентата е във формата на Снежинки за коледна украса, опаковъчна хартия, вечерни украса (бяло).Прозрачна, блестяща лента : Тюлевая лента е изработена от полиестер, расшита модел във формата на снежинки, изискана, стилна и нежна.Коледна панделка във формата на снежинки : Тези коледни панделки, произведени от надежден тюл, гладка, без мелница и без мирис.Коледна тъканно настолна песен : коледен тюл с пайети под формата на снежинки.Изработен е от полиестер, бродиран модел във формата на снежинки, изискан, стилен и лек.В комплекта са включени 2 на руло тюл Характеристики - Изработена от полиестер, бродиран модел във формата на снежинки, изискана, стилна и нежна коледна подарък лента. - Модерен дизайн ще направи вашият дом по-красив и ще направи дълбоко впечатление на вашите приятели или семейство от лъскава тюлевой тъкан. - Тюл с снежинками, предназначени за опаковане на подаръци, създаване на пола-балон, производство на бантов за коса, украса арки, маси и т.н., Ролка с пайети от снежинки. - Тъкани от тюл с снежинками може да се използва за производството на специални подаръци за рожден ден или подаръци за любимата и благородни коледно поделочной лента. - Размер : около 910x15x0,01 см Коледен декор от тюл. - Материал : Полиестер декоративна мрежа на лентата е във формата на снежинки. -Ние имаме различни цветове тюлей под формата на снежинки, които могат да осигурят по-голяма подкрепа за различните роли брилянтен тюл. - Прозрачна, лъскава лента - красива декорация за Коледа, сватби, партита, на Деня на Свети Валентин и т.н. Тюл за опаковане на подаръци. - Цвят : розов сватбен тюл.Описание на продукта Коледен подарък лентата е Подходяща за много видове бродерия и украса, като например опаковане на коледни занаяти и подаръци, производство на луксозни опаковки, декорация на партита, лък за коса, шиене, албум за изрезки, дизайн на опаковки, коледно дърво, цветни проекти и така нататък. тюлевый лък Този тюлевый ролка е изработена от полиестер, че е здрава и практичен за по-дълга употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория