.

.

JINYISI 3,5 л, Диспенсер за вода с голяма капачка, Опаковка за сок, за Домашни Партита, Диспенсер за вода от чешмата, Диспенсер за Вода в Хладилника, Прозрачна Кана Студен,

JINYISI 3,5 л, Диспенсер за вода с голяма капачка, Опаковка за сок, за Домашни Партита, Диспенсер за вода от чешмата,

BGN 17.76
Налично
Налично

1. Качествени хранителни продукти : Изработен е от висококачествен полипропилен материал, който не съдържа BPA, е безопасна за употреба.Температурен Диапазон на този опаковка за вода е от -20 °C до 120 °C, можете да се излее вряща вода директно в чайник, без деформации. 2. Контейнер за сок с капак, захранващи сок за хладилник, напитки, вода, чай, партита на открито. 3. Здрав и компактен контейнер за напитки, подходящи за хладилни диспенсера за напитки, диспенсера за напитки с вода, лесно се обработва и се измива. 4. С Кран, който ние предлагаме, може да бъде разглобена и почистват, но по време на използването му, трябва да затегнете гумено уплътнение.Диспенсер за лимонада достатъчно добре герметизируется и издържа на износване при ежедневна употреба. 5. При широка употреба само отворете капака и изсипете напитки, мляко, сокове или други течности в този опаковка.Можете да приготвяте разнообразни студени напитки по всяко време.Нека да се насладите повече на живота. 1. Качествени хранителни продукти : Изработен е от висококачествен полипропилен материал, който не съдържа BPA, е безопасна за употреба.Температурен Диапазон на този опаковка за вода е от -20 °C до 120 °C, можете да се излее вряща вода директно в чайник, без деформации. 2. Контейнер за сок с капак, захранващи сок за хладилник, напитки, вода, чай, партита на открито. 3. Здрав и компактен контейнер за напитки, подходящи за хладилни диспенсера за напитки, диспенсера за напитки с вода, лесно се обработва и се измива. 4. С Кран, който ние предлагаме, може да бъде разглобена и почистват, но по време на използването му, трябва да затегнете гумено уплътнение.Диспенсер за лимонада достатъчно добре герметизируется и издържа на износване при ежедневна употреба. 5. При широка употреба само отворете капака и изсипете напитки, мляко, сокове или други течности в този опаковка.Можете да приготвяте разнообразни студени напитки по всяко време.Нека да се насладите повече на живота.Характеристики : 1. 100% чисто ново с Високо качество.2. Диспенсер за вода в хладилника ви позволява да се насладите на питие по всяко време.3. Корпус на резервоара за вода е изработен по поръчка за вашия хладилник.Компактен и удължен корпус позволява лесно да се поставя в хладилника, за да се пести място.4. Голяма шапка, не трябва да се сменят, лесно се отваря. 5. Кликнете върху кран, бързо да се излива.Спецификация : Име : Контейнер за студени напитки в хладилника Материал : хранително-вкусовата пп Списък опаковка : Контейнер за студени напитки в хладилника * 1 Забележка : поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба може да има малки различия между цвета на продукта и цвят на изображението.Поради ръчно измерване могат да бъдат грешки в размер на изделия.

Подробности

Name:
Refrigerator cold drink container
Material:
food grade PP
packing list:
Refrigerator cold drink container*1:
Note:
Due to lighting effects and shooting angle, there may be slight differences between the color of the product and the color of the picture.:
Due to manual measurement, there may be errors in product size. :

Подобни продукти в категория