.

.

Utini 200 бр. Доставка Органайзер за заколок за коса с панделка в голям рубчик Титуляр за banta за Коса - Държач за banta за момичета - (Цвят: 9)

Utini 200 бр. Доставка Органайзер за заколок за коса с панделка в голям рубчик Титуляр за banta за Коса - Държач за banta

BGN 129.25
Налично
Налично

Цвят : 9. Тип обект : прическа.Стил : Модерен.Тип дизайн : Плътен.Номер на модел : YV172148. Цвят : 9. Тип обект : прическа.Стил : Модерен.Тип дизайн : Плътен.Номер на модел : YV172148. 1. Характеристики на продукта 200 бр. доставка органайзер за заколок за коса с панделка в голям рубчик титуляр за banta за коса-Държач за banta за момичета Пести място и се използва като декоративен елемент за стаята си.Използвайте го, за да побере всички заколок и аксесоари за коса.Просто закрепете всяка заколку за коса на една декоративна лента : нашият титуляр за заколок за коса ще се превърне в прекрасен подарък за момичета и възрастни.Те ще бъдат възхитени от демонстрират всички свои аксесоари Детайли : Тип лента : лък от лента в голям рубчик Размер : като на снимката Цвят : 196 цветове за избор опазване на околната среда : устойчивостта цвят : Glade 4 или по-2. Информация за продукт Моля, обърнете внимание, че цветовете на лентата могат да се различават леко от монитори. 4. Сертификат 5. Изпращане А).Всички наши лъкове се изпращат DHL, TNT, Fed Ex, UPS, RPX, Aramex, че отнема 3-5 работни дни. Б). Поради дневна обработката на голям брой поръчки, които обикновено се организираме доставка на спецификата на продукта : Тип на продукта : главоболие облекло Стил : модерен Вид на фигурата : солиден Номер на модела : YV172148Материал : ликра, полиамид, полиестер, отдел Име : Детски пол : за момичета Тип : лента за коса.

Подробности

Подобни продукти в категория