.

.

FSYSM простор за дрехи за възрастни, мултифункционален домакински простор за мокри и сухи за дрехи с двойно предназначение (Цвят: зелен, размер: 41 см)

FSYSM простор за дрехи за възрастни, мултифункционален домакински простор за мокри и сухи за дрехи с двойно предназначение

BGN 171.79
Налично
Налично

1. Изискан дизайн, спестяване на пространство. 2. Подходящ за всички видове дрехи. 3. Повърхността на закачалки много лек и здрав. 4. Дръжте дрехите на плоска и без бръчки. 5. Ергономично извити областта на раменете и шията. 1. Изискан дизайн, спестяване на пространство.2. Подходящ за всички видове дрехи.3. Повърхността на закачалки много лек и здрав.4. Дръжте дрехите, гладка и без бръчки.5. Ергономично извити областта на раменете и шията.Спецификацияматериал : Металлразмер : 41 смЦвет : зелената Опаковка в пакет : Закачалка * 5 (не включва демонстрационни изображения на други аксесоари за снимките.) Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж поради различните екрани на компютри и настройки на дисплея реалните цветове могат да се различават леко от изображения.Благодарим ви за разбирането!2,Панталони с PVC покритие, Шалове, колани, сутиени - Тениска без гънки с вдлъбнатини).

Подробности

Подобни продукти в категория