.

.

Аксесоари за баскетбол LIOOBO Аксесоари за билярд 1 Комплект Индикатор за сметка Спортни игри Табло За записване на резултатите от състезания Дъска за състезания Акс?

Аксесоари за баскетбол LIOOBO Аксесоари за билярд 1 Комплект Индикатор за сметка Спортни игри Табло За записване на резултатите

BGN 10.45
Налично
Налично

PVC.Старателно обработеното табло е безопасен, нежен и практични и ще ви стане добър избор за броене на точки.Практичен дизайн броене на точки в 3 групи по-широка и може да осигури повече удобства за вашата работа.Подходящ за спорт на закрито и открито, като например билярд, волейбол, баскетбол, тенис на маса и други спортове.Изработен от висококачествени материали, безопасни и проектиран за продължителна употреба.Сгъваем, удобен за съхранение и переноске.Продукта е лесен за използване, цифрите са ясни, те лесно се ползват, той е ефективен и удобен.Описание търсите десктоп табло?Нашият продукт ще ви стане добър избор.Той е изработен от висококачествени материали, отличава се с издръжливост и практичност, лесна за употреба, ясен и интуитивен, може да ви помогне по-лесно да постигнете точки.Характеристики -Цвят : както е показано на фигура -Материал : PVC -Размер (стойка) : 56,00 X17,00 X8,00 см /22,01 X6,68 X3,14 инча -Размерът (показател за оценка) : 14,00 X8,00 X1,00 см / 5,50 X3,14 X0,39 инча -Изработен от висококачествени материали, безопасни и проектиран за продължителна употреба.Сгъваем, удобен за съхранение и переноске. -Практичен дизайн броене на точки в 3 групи по-широка и може да осигури повече удобства за вашата работа. -Внимателно обработени дъски безопасно, внимателно и практично, и ще стане добър избор за броене на точки. -Продуктът е лесен за използване, ясни цифри, лесен за употреба, ефективен и удобен. -Подходящ за спорт на закрито и открито, като например билярд, волейбол, баскетбол, тенис на маса и всички спортове.- Цвят : Както е показано на фигурата.-Размер : 56 X17 X8 виж Помещение включва : 1 х подставка17 х защелки30 х картички за табло.

Подробности

Подобни продукти в категория