.

.

n/a Мини Тестер за дълбочина на протектора на автомобилните гуми Универсален Метричен Инструмент за определяне на дебелината на фигурата гуми Auto Измерване на гуми ?

n/a Мини Тестер за дълбочина на протектора на автомобилните гуми Универсален Метричен Инструмент за определяне на дебелината

BGN 37.25
Налично
Налично

Преносим, за да носите със себе си навсякъде и лесно за използване.Ясни цифри и различни цветове за удобство на тестване.Проверете по-точно с помощта на измервателната лента.Подходящ за : универсален тип.Материал : Неръждаема стомана, ABS.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана, ABS Размер : 8,5 см x 2,5 см /3,35 "x 0,98" (прибл.) Подходящ за : универсален тип Начин на използване : 1. Кликнете върху сонда до края на 2.Поставете черна плоска седалка на повърхността протектора3 гуми.Намаляване на размера до края, проверете стойност, което означава цвят : Червена зона : трябва да се замени 0-3 mm и 0-3/32 Жълтата зона : 3-5 мм и 4-32"-5/32"предупреждавам ви, че скоро ще бъде заменен Зелена зона : 5-25 мм, 6/32"-1" Обикновена опаковка в комплекта : 1 х сензор за дълбочина на протектора на гумата Забележки : 1. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Подробности

Подобни продукти в категория